De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukendeurtjes?

Wanneer uw keuken gerenoveerd wordt, is het belangrijk om goed te kijken naar uw keukendeurtjes. De keuken is vaak de centrale plek van het huis, waar veel mensen komen. Door de keukendeurtjes te vervangen wordt er een nieuwe leef ervaring gecreëerd en door de nieuwe keukendeurtjes lijkt de keuken weer zo goed als nieuw.

Wij hebben een groot assortiment aan keukendeurtjes. Van een landelijke tot een strakke stijl voor iedereen zijn er wel passende keukendeurtjes te vinden.

 

Mijn keukendeurtjes vervangen

Totaal 88% tevreden klanten op basis van 60 beoordelingen via Kiyoh.nl

Keukendeurtjes uitzoeken?

Via onze unieke keukenconfigurator kunt u uw keukendeurtjes uitzoeken. Hierbij kunt u direct zien hoe uw keukendeurtjes eruit zullen gaan zien. Het belangrijkste is natuurlijk dat u bepaalt hoe de afwerking van de nieuwe keukendeurtjes eruit gaan zien. Er kan gekozen worden uit de volgende afwerkingen: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbaar houtnerf. Bij elke afwerking die u kiest, krijgt u het bijbehorende design te zien van de keukendeurtjes. Bij elke type afwerking voor uw nieuwe keukendeurtjes, kunt u ook voor een bepaald type kleur kiezen. Van houten keukendeurtjes tot en met de kleur rood, er is voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden. Bij het configureren van de nieuwe keukendeurtjes kunt u ook kiezen uit een bepaalde handgreep. De handgrepen hebben ook verschillende stijlen. Van een strakke tot een klassieke handgreep er is voor iedereen wel een passende handgreep te vinden voor op de nieuwe keukendeurtjes.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

De voordelen van een keukenrenovatie

De voordelen van nieuwe keukendeurtjes is dat deze in 1 dag geplaatst kunnen worden. Doordat de materialen van de renovatie 1 dag van te voren geleverd worden kan de monteur gelijk aan de slag. Hierdoor is de keukenrenovatie in één dag geregeld en heeft u een nieuwe keuken. Doordat de keuken gerenoveerd wordt en er geen nieuwe keuken ingezet hoeft te worden, is er minder rommel. Het grootste voordeel aan een keukenrenovatie is dat het waarde verhogend voor uw huis is.

 

Mijn keukendeurtjes vervangen

 

Wat onze tevreden klanten zeggen:

Review Nieuwe keukendeurtjes

Totaal 88% tevreden klanten op basis van 60 beoordelingen via Kiyoh.nl

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.