De laagste prijs
085 - 483 09 75

Uw keuken aanpassen?

Uw keuken aanpassen? Zeker mogelijk, u hoeft op deze manier niet uw gehele keuken te vervangen. Welke onderdelen van uw keuken wilt u laten vervangen? Bij De Keukenrestyler is het mogelijk om onderdeel voor onderdeel uw keuken te veranderen. Met een kleine aanpassing heeft u uw keuken weer volgens de laatste trends. Via onze handige online 3D keukenconfigurator kunt u uw keuken de gehele look and feel geven die u maar wilt. U creeërt uw droomkeuken in enkele minuten. Na het afronden van uw ontwerp ontvangt u direct de laagste prijs in beeld.

 

Direct aan de slag

 

Uw keuken aanpassen, de voordelen:

Eén van de vele voordelen aan het aanpassen van uw keuken is dat het veel goedkoper is dan wanneer u gaat voor een volledig nieuwe keuken. Nog een voordeel van een keuken renovatie is dat het bij De Keukenrestyler maar 1 dag in beslag neemt. Dit in tegenstelling tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Bent u van plan om uw huis te verkopen, dan zorgt een aangepaste keuken voor waardevermeerdering op uw woning.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Hoe gaan we te werk tijdens het aanpassen van uw keuken?

Uw keuken aanpassen gaat heel makkelijk via onze website. Binnen 3 stappen heeft u al een nieuwe keuken. Via het 3D configuratie systeem kunt u aangeven wat u wilt renoveren. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien. Hierna kunt u een offerte sturen naar het bedrijf. Het bedrijf zal na 2 dagen telefonisch contact met u opnemen om afspraken in te plannen voor de inmeter en de monteur. De inmeter komt bij u langs om de keuken op te meten en hij zal alle wensen met u doorspreken over wat u wilt aanpassen in de keuken. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak. Wanneer u akkoord gaat met de offerte komen deze kosten te vervallen. Hierna kunt u kiezen welke producten u wilt vervangen, waardoor uw keuken aanpassen nog sneller gaat. De producten worden één dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt geleverd, waardoor de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor duurt de keukenrenovatie maar 1 dag.

 

Direct aan de slag

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.