De laagste prijs
085 - 483 09 75

Toe aan een nieuwe keuken?

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Maar heeft u niet genoeg geld, dan is een keuken renovatie de beste oplossing!

Voordelen renoveren

Wilt u uw bestaande keuken veranderen? Dan is een keukenrenovatie een goede schikking. Het is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Tevens is het renoveren van een keuken sneller dan het plaatsen van een nieuwe keuken, omdat het maar één dag in beslag neemt. Doordat er niet een hele nieuwe keuken geplaatst hoeft te worden ontstaat er ook minder rommel. Het grootste voordeel is dat een keukenrenovatie waarde verhogend is voor het huis.

Verschillende producten

De producten die vervangen kunnen worden zijn: keukendeurtjes, achterwanden, keukenbladen, keukenkranen en spoelbakken. De keukenbladen zijn gemaakt van HPL. HPL kunt u jaren lang dagelijks gebruiken zonder dat er enige slijtage plaatsvindt. U kunt het keukenblad afnemen met een doekje en het ziet er weer als nieuw uit. Voor de andere producten hebben wij een breed assortiment waardoor u uw bestaande keuken kan veranderen naar uw smaak. 

Binnen drie stappen een nieuwe keuken

Op onze website vindt u een configureer programma waar u uw eigen bestaande keuken kan veranderen. U kunt alles zelf helemaal omzetten naar uw eigen smaak. De veranderingen die doorgevoerd worden zijn te zien op de afbeelding waar de keuken op te zien is. U kunt de keukendeurtjes en grepen veranderen. Hierbij kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en designs. Van een landelijk tot een modern design er is voor iedereen wel wat wils. Daarnaast kan het werkblad en de achterwand aangepast worden. De volgende stap is dat u een prijsopgave krijgt waarin u te zien krijgt wat de kosten ongeveer kunnen worden bij de renovatie. De derde stap is dat u gratis een offerte kan sturen.

Hierna zullen wij contact met u opnemen en afspraken inplannen voor de inmeters. De inmeter zal alles opmeten en uw wensen bespreken omtrent de renovatie. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Omdat elk deurtje speciaal op maat gemaakt wordt is de gemiddelde levertijd acht weken. Alle producten worden één dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u in één dag een hele nieuwe keuken.

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.