De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukendeurtjes renoveren?

Wilt u uw keukendeurtjes renoveren? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij renoveren een paar elementen in uw keuken waardoor de keuken weer als nieuw lijkt. Zo kunt u uw keukendeurtjes renoveren, maar u kunt natuurlijk ook andere elementen in de keuken vervangen.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Restyle uw keukendeurtjes in 3 stappen

Op de website vind u een keukenconfigurator, hiermee kunt u in 3 stappen uw eigen keuken ontwerpen. De keukendeurtjes renoveren krijgt hierdoor een hele andere dimensie. Alles wat u wilt vervangen is terug te zien op het plaatje waarop de keuken staat afgebeeld. Zo kunt u ervoor kiezen om de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand te vervangen.

Stel u wilt de keukendeurtjes renoveren. Dan kunt u aangeven bij de keukenconfigurator welke afwerking u wilt  bij de keukendeurtjes. De afwerkingen waaruit gekozen kan worden zijn: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf. Per afwerking kunt u uit verschillende soorten kleuren kiezen. Iedereen wil bij zijn keuken een passend design en een hippe handgreep, dit kunt u ook aangeven bij de keukenconfigurator. Naast keukendeurtjes kunt u ook andere elementen in de keuken vervangen.

 

Direct aan de slag

 

Hoe gaan we nu verder?

Het bedrijf zal na 2 dagen telefonisch contact met u opnemen. Er zullen afspraken met u gemaakt worden over wanneer de inmeter en de monteur langskomen. De kosten voor het inmeten bedragen 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De producten die u besteld heeft worden 1 dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan, waardoor de keukenrenovatie maar 1dag duurt!

 

Direct aan de slag

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.