De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukendeurtjes vernieuwen

Wilt u uw keukendeurtjes vernieuwen? Hier kan De Keukenrestyler u mee helpen! Als u uw keukendeurtjes wilt vernieuwen, wilt u natuurlijk niet heel de keuken vervangen. Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing. Bij een keukenrenovatie worden een paar elementen vernieuwd waardoor de keuken weer als nieuw lijkt. Vernieuw uw keukendeurtjes en uw keuken heeft weer een geheel nieuwe look.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Keukendeurtjes vernieuwen met onze restyler

Via ons unieke online keukenconfigurator kunt u uw eigen keukendeurtjes vernieuwen. U heeft de keuze een hele reeks afwerkingen. De volgende afwerkingen voor uw keukendeurtjes zijn beschikbaar:

  • Folie
  • Melamine
  • Hoogglans
  • Ultramat
  • Voelbare houtnerf

Per afwerking kunt u weer kiezen uit bepaalde kleuren. Naast de afwerkingen kunt u natuurlijk ook kiezen uit bepaalde designs en bij een design hoort ook een bijpassende handgreep. Naast het vernieuwen van uw keukendeurtjes kunt u ook andere elementen vervangen aan de keuken. Doordat u de veranderingen op het plaatje krijgt te zien waar de keuken op afgebeeld staat, krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien. Nog een voordeel van onze online restyler: u krijgt direct de laagste prijs in beeld voor het vernieuwen van uw keukendeurtjes.

 

Direct aan de slag

 

Uw keukendeurtjes vernieuwen, hoe gaan we te werk?

Wanneer u uw droom keuken heeft ontworpen kunt u een offerte naar ons sturen. Wij zullen binnen twee dagen telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen met de inmeter. De inmeter zal al uw wensen met u doorspreken en hij zal de keuken voor u opmeten. De kosten voor het professioneel inmeten van uw vernieuwde keukendeurtjes bedraagt 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De keukenkastjes vernieuwen gaat hierdoor wel heel snel en gemakkelijk. Wanneer de inmeter is geweest zal hij een afspraak met u plannen voor de monteur.

De producten van de keuken worden 1 dag voordat keukenrenovatie begint geleverd, waardoor de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag kan gaan. Voor u het weet staat u in uw keuken met compleet vernieuwde keukendeurtjes en staat u weer vol trots te koken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga direct aan de slag met onze online keukenrestyler

 

Direct aan de slag

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.