De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukenfrontjes vervangen?

Een keuken renoveren, in plaats van de aanschaf van een hele nieuwe keuken, brengt vele voordelen met zich mee. Op deze manier kunt u door het vervangen van keukenfrontjes de keuken een compleet nieuw aanzicht geven. Bij het plaatsen van een nieuwe keuken, gaat u het traject in van een complete verbouwing.

Bij het renoveren van een keuken, waar enkel delen worden vervangen, is uw keuken na 1 dag alweer klaar! Een ander bijkomend voordeel, wij vervangen uw keukenfrontjes voor de laagste prijs in Nederland!

Voordelen keukenfrontjes vervangen bij De Keukenrestyler

  1. Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland
  2. Binnen 8 weken is alles geregeld
  3. De keukenfrontjes worden in 1 dag geplaatst!
  4. Wij nemen de oude materialen weer mee.
  5. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Uw eigen keukenfrontjes samenstellen 

   Stap 1: Configureer uw keukenfrontjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

   Stap 2: Vul het aantal frontjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

   Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

Begin nu met configureren

 

Welke keuze heeft u?

Door elementen in de keuken te vervangen krijgt u al een hele andere sfeer in uw huis. De keukenfrontjes vervangen kan al een hele andere dimensie aan de keuken geven. Gaat u aan de slag met onze keukenconfigurator, doorloopt u de volgende stappen: Eerst kiest u voor een bepaalde afwerking, u kunt kiezen uit: folie, hoogglans, melamine, ultramat en voelbare houtnerf. Per afwerking kan er weer voor een bepaalde kleur gekozen worden. U maakt vervolgens de keuze voor greeploze keukenfrontjes of u kiest voor uw favoriete keukengreepjes. Voor elk keukenfrontje hebben we wel een passende handgreep!

Hoe gaan we vervolgens te werk?

Heeft u uw keukenfrontjes samengesteld? U krijgt direct een prijsopgave te zien en heeft u vervolgens de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken met onze ervaren inmeter. Onze inmeter meet uw keuken nogmaals op om ervoor te zorgen dat alle maten kloppen. Zo willen wij misverstanden voorkomen en weten wij zeker dat wij u 100% tevreden kunnen stellen met uw keukenrenovatie. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Gaat u met ons aan de slag? Dan leveren wij uw keukenrenovatie binnen 8 weken en plaatsen de keuken binnen 1 dag! Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent!

 

Begin nu met configureren

 

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.