De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukenrenovatie in Overijssel?

Keukenrenovatie in Overijssel? Wij zijn met De Keukenrestyler actief in geheel Nederland en dus ook in uw provincie. Waar u ook in Nederland woonachtig bent, wij zorgen ervoor dat u binnen 1 dag weer staat te koken in uw compleet gerenoveerde keuken. Geen dagen lang in de puinhoop, maar super snel weer een prachtige keuken in uw huis.

 

Direct aan de slag

 

Producten tijdens de keukenrenovatie in Overijssel

Wij bieden verschillende producten die u kunt vervangen in de keuken. Zo kunt u de keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken vervangen. Wanneer u de producten besteld duurt het ongeveer 8 weken voordat ze geleverd worden. Dit komt omdat de producten op maat gemaakt worden. Van keukenfrontjes tot spoelbakken en nog veel meer, wij kunnen alles vervangen.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Hoe gaan we te werk tijdens uw keukenrenovatie in Overijssel?

Wanneer u besloten heeft welke elementen u in uw keuken wilt veranderen kan de keukenrenovatie in Overijssel van start gaan. Wij sturen u zo snel mogelijk een volledige offerte per mail. Na 2 dagen zal de inmeetservice contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. De inmeter komt bij u langs om de exacte maten van uw keuken op te meten.

Keukenrenovatie Overijssel

Tevens bespreekt de inmeter uw wensen die u heeft over de keuken renovatie en de inmeter maakt gelijk een montage afspraak. Het duurt ongeveer 4 weken voordat de producten geleverd kunnen worden, maar de nieuwe producten worden 1 dag voor de keuken renovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur gelijk aan de slag gaan, waardoor de keuken renovatie in Overijssel in één dag klaar is.

Een keukenrenovatie breng vele voordelen met zich mee. U heeft al in binnen één dag een nieuwe keuken. Daarnaast is een keukenrenovatie ook nog eens waarde verhogend voor uw huis.

 

Direct aan de slag

 

U bent welkom

Wij kunnen overal in Overijssel langskomen, of het nu Zwolle, Enschede, Hengelo of Almelo is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Friesland, Gelderland of Drenthe komen.

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.