De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukenrenovatie in Zuid-Holland?

Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres, wij renoveren namelijk keukens door heel Nederlands, dus ook bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat uw keuken weer volledig bij de tijd is, binnen 1 dag! U staat namelijk in de avond gewoon weer te koken in uw nieuwe keuken.

Binnen drie stappen een nieuwe keuken?

Binnen drie stappen heeft u al bijna een nieuwe keuken en kunnen wij aan de slag gaan met de renovatie.

Stap 1: restyle uw keuken met onze configuratie tool

Bij de keukenrestyler kunt u aangeven wat voor deurtjes, grepen, werkbladen en achterwanden u wilt. Alle veranderingen ziet u terug in de configuratie tool. Hier ziet u een L-vormige keuken opgesteld staan, maar dit is puur ter illustratie. Wij kunnen elke vorm qua keuken restylen. Nadat u de keuken heeft gerestyled krijgt u een prijsopgave te zien. Als u het hier mee eens bent kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Stap 2: De inmeter bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn

Nadat u de offerte heeft aangevraagd, zal de inmeetservice contact met u opnemen. Zij zullen een afspraak met de inmeter inplannen. De inmeter meet vrijblijvend de keuken op en bespreekt uw wensen omtrent de keukenrenovatie. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Het fijne is dat de inmeter allerlei producten en materialen bij zich heeft, zodat u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. De elementen die wij renoveren in een keuken zijn onder andere:

  • Keukendeurtjes
  • Grepen
  • Keukenbladen
  • Spoelbakken
  • Kranen
  • Overige producten en apparatuur.

Mocht u nog vragen hebben over de renovatie van uw keuken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Nadat de inmeter is langs geweest stelt hij een prijsopgave op, als u het hiermee eens bent, kan de renovatie van start gaan.

 

Zie hier ons gehele assortiment

 

Stap 3: De renovatie kan van start gaan!

Het duurt ongeveer 8 weken voordat alle producten geleverd kunnen worden. Dit komt omdat alle producten op maat gemaakt moeten worden. Alles wordt 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag weer een hele nieuwe keuken.

U bent welkom

Wij kunnen overal in Zuid-Holland langskomen, of het nu Rotterdam, Den Haag of Gouda is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Utrecht, Zeeland of Noord-Holland komen.

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.