Achterwand keuken vervangen?

Uw keuken achterwand vervangen binnen 4 weken!

Achterwand keuken vervangen?

Uw keuken achterwand laten vervangen? Dit is mogelijk bij De Keukenrestyler! Is uw keuken nog in perfecte staat, maar wilt u deze deels laten vervangen, dit is mogelijk. Wanneer u de wand een andere kleur geeft of een ander type materiaal laat plaatsen kan dit een wereld van verschil maken.

Een glazen achterwand keuken?

Een glazen achterwand in uw keuken is zeer populair. U heeft de keuze uit allerlei verschillende type glas. Denk hierbij aan melkkleurige glas of wellicht met een bepaalde vorm erin. Het voordeel van dit soort type achterwand is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Het vuil dat tijdens het koken kan ontstaan gaat niet tussen voegen zitten en glas is altijd zeer eenvoudig schoon te maken.

Een achterwand keuken van hout of steen?

Een achterwand in uw keuken van hout of steen is ook mogelijk. Het leuke hiervan is dat dit zeer goed kan matchen met uw vloer of oorspronkelijke wandbekleding,. Door de wand te matchen met uw vloer versmelten deze twee in elkaar, waardoor een echte woonkeuken kan ontstaan. Dit is volledig volgens de keukentrends van 2017.

Voordelen van de achterwand vervangen bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken.

De achterwand wordt in 1 dag geplaatst!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

De achterwand van uw keuken, onderdeel van een complete keukenrenovatie?

Wellicht bent u van plan om naast de achterwand van uw keuken, meer onderdelen te vervangen. In dit geval is het mogelijk om met een complete keukenrenovatie aan de slag te gaan. Het is bij ons mogelijk om bijna alles aan uw bestaande keuken te vervangen. Denk hierbij de keukendeurtjes en grepen, het keukenblad, de apparatuur en natuurlijk uw keukenkraan en spoelbak.

Welke achterwand voor uw keuken kiest u?

Wij zijn benieuwd welke keuken achterwand u uitkiest voor uw keuken. Met onze handige online 3D keukenrenovatie tool kunt u eenvoudig aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. U heeft bij ons de keuze uit een heel aantal type achterwand. Ga direct aan de slag met uw ontwerp en u ontvangt direct de laagste prijs!
BEGIN NU MET CONFIGUREREN

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl