Keukendeurtjes?

Uw keukendeurtjes binnen 1 dag volledig vernieuwd

Keukendeurtjes?

Door de keukendeurtjes te vervangen wordt er een nieuwe leef ervaring gecreëerd en hierdoor lijkt de keuken weer zo goed als nieuw.

Keukendeurtjes uitzoeken?

Via onze unieke keukenconfigurator ziet u wat de mogelijkheden zijn bij de renovatie van keukendeurtjes. Wij hebben een groot assortiment met verschillende afwerkingen, denk hierbij aan:

Bij elke afwerking die u kiest, krijgt u de bijbehorende designs en kleuren te zien.

 

BENIEUWD NAAR ONZE KEUKENDEURTJES, KLIK HIER

 

Verschillende soorten handgrepen

Bij het configureren van de nieuwe keukendeurtjes kunt u ook kiezen uit verschillende handgrepen. Van strakke tot klassieke handgrepen er is voor iedere stijl wel een passende handgreep te vinden. Ook heeft u bij ons de mogelijkheden om greeploze lades en kastjes te plaatsen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

BEGIN NU MET CONFIGUREREN

 

Hoe gaan we te werk?

Als u alle stappen bij de keukenconfigurator heeft doorlopen, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierna zal de inmeetservice een afspraak inplannen met de inmeter. De inmeter meet de keukendeurtjes vrijblijvend op en bespreekt uw wensen omtrent de renovatie van uw keukendeurtjes. Ook zal de inmeter verschillende materialen, kleurpaletten en stijlen mee nemen zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Voor de inmeetafspraak rekenen wij 80 euro, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Hierna krijgt u een prijsopgave en als u het hiermee eens bent kan de renovatie van start gaan. Alle producten en materialen worden op maat gemaakt. Hierdoor wordt alles 1 dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor staat u binnen 1 dag weer in een nieuwe keuken.

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Meer weten over keukendeurtjes?

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl