Keukendeurtjes renoveren

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukendeurtjes renoveren?

Wilt u uw keukendeurtjes renoveren? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij renoveren een paar elementen in uw keuken waardoor de keuken weer als nieuw lijkt. Zo kunt u uw keukendeurtjes renoveren, maar u kunt natuurlijk ook andere elementen in de keuken vervangen.

Restyle uw keukendeurtjes in 3 stappen

Op de website vind u een keukenconfigurator, hiermee kunt u in 3 stappen uw eigen keuken ontwerpen. De keukendeurtjes renoveren krijgt hierdoor een hele andere dimensie. Alles wat u wilt vervangen is terug te zien op het plaatje waarop de keuken staat afgebeeld. Zo kunt u ervoor kiezen om de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand te vervangen.

Stel u wilt de keukendeurtjes renoveren. Dan kunt u aangeven bij de keukenconfigurator welke afwerking u wilt  bij de keukendeurtjes. De afwerkingen waaruit gekozen kan worden zijn: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf. Per afwerking kunt u uit verschillende soorten kleuren kiezen. Iedereen wil bij zijn keuken een passend design en een hippe handgreep, dit kunt u ook aangeven bij de keukenconfigurator. Naast keukendeurtjes kunt u ook andere elementen in de keuken vervangen.

DIRECT AAN DE SLAG

Hoe gaan we nu verder?

Het bedrijf zal na 2 dagen telefonisch contact met u opnemen. Er zullen afspraken met u gemaakt worden over wanneer de inmeter en de monteur langskomen. De kosten voor het inmeten bedragen 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De producten die u besteld heeft worden 1 dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan, waardoor de keukenrenovatie maar 1 dag duurt!

DIRECT AAN DE SLAG

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl