Service / FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen

Service / FAQ

Zijn de bedragen inclusief btw?

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. U komt dus niet voor onverwachte prijzen te staan.

Klachten

Wij doen onze uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Maar natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel geven wij een inhoudelijke reactie binnen 14 dagen. Heeft u een klacht over een van onze producten of dienstverlening? Omschrijf uw klacht dan nauwkeurig en vermeld altijd uw bestelnummer en de aankoopdatum. Meld uw klacht zo snel mogelijk op één van de volgende manieren:

Of stuur een brief naar:

De Keukenrestyler
Stationsstraat 110 B/C
3881 AG  Putten

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Professioneel inmeten

Ons doel is om de keukenrenovatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw keuken geheel naar wens te installeren. Daarom is een inmeetafspraak onderdeel van een keukenrenovatie. Tijdens de professionele inmeetafspraak bespreken wij nogmaals de door u ingevulde gegevens op de offerte en kunt u stalen zien van alle kleuren, frontjes en grepen. Ook meten wij alle deuren, lijsten, hoeken en gaten in zodat alles precies past bij de installatie van uw keukenrenovatie. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak.

Garantie op uw keukenrenovatie

Garanties worden door de fabrikanten producten afgegeven. Dit betekent dat u 5 jaar garantie op maatwerk zoals de keukendeuren en werkbladen ontvangt en 2 jaar op inbouw apparatuur en kranen. Fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Zoals ook is vastgelegd in de algemene algemene voorwaarden thuiswinkel (art. 10).

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Betaalmethodes bij De Keukenrestyler

Type betaling Wel/Niet mogelijk
Bankoverschrijving Ja
Rembours (Pin/Contant bij koerier) Ja
Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl