Nieuwe keukendeurtjes?

Uw nieuwe keukendeurtjes binnen 1 dag geplaatst

Nieuwe keukendeurtjes?

Wilt u nieuwe keukendeurtjes in de keuken, heeft u alleen geen zin om een hele nieuwe keuken te plaatsen? Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing!

KIES UW NIEUWE KEUKENDEURTJES

Nieuwe keukendeurtjes configureren

Op de website kunt u met de keukenconfigurator uw eigen droomkeuken ontwerpen. Met het configureer systeem kunt u verschillende elementen vervangen zoals werkbladen of achterwanden. Maar u kunt natuurlijk ook nieuwe keukendeurtjes nemen.

Wanneer u de nieuwe keukendeurtjes gaat configureren, kan er gekozen worden uit verschillende afwerkingen voor de keukendeurtjes. De afwerkingen waaruit u kunt kiezen bij de keukendeurtjes zijn: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf. Per afwerking kunt u weer voor een bepaalde kleur kiezen. Hierna kunt u het design van de nieuwe keukendeurtjes bepalen en daar hoort natuurlijk ook een bepaald soort handgreep bij. Bij elk design van keukendeurtjes hebben we een bijpassende handgreep. Nadat de keukendeurtjes zijn aangepast, kunt u ervoor kiezen om ook andere elementen in uw keuken aan te passen.

Hoe gaan we verder?

Nadat u de keuken geconfigureerd heeft, kunt u een aanvraag sturen naar het bedrijf. Binnen 2 dagen wordt er contact met u opgenomen. Er zullen afspraken met u gemaakt worden voor de inmeter en de monteur. De inmeter zal bij u langskomen om de keuken op te meten en hij zal een offerte voor u opstellen. De kosten voor een inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De producten worden op maat gemaakt, hierdoor zal het ongeveer 4 weken duren voordat de producten geleverd worden. De producten en de nieuwe keukendeurtjes worden 1 dag voordat de renovatie begint geleverd, waardoor de monteur op de dag dat de renovatie plaats vindt gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor zal de renovatie van de keuken maar 1 dag duren. Naast dat de renovatie maar 1 dag duurt, is een ander groot voordeel dat een keuken renovatie ook nog eens waarde verhogend is voor het huis.

KIES UW NIEUWE KEUKENDEURTJES

Wat onze tevreden klanten zeggen:

Totaal 100% tevreden klanten op basis van 70 beoordelingen via Kiyoh.nl

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl