Goedkope nieuwe keuken

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Goedkope nieuwe keuken

Wilt u een nieuwe keuken en heeft u een klein budget? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres. Want wij bieden de goedkoopste keukenrenovaties in Nederland.  De renovatie is binnen 1 dag verricht. Alle oude materialen worden meegenomen en wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Wij kunnen alles renoveren in uw keuken

Heeft u nieuw keukenapparatuur nodig of wilt u nieuwe keukenfrontjes? Wij kunnen alles renoveren in uw keuken, denk hierbij aan:

Bij de Keukenrestyler is met een klein budget al heel veel mogelijk. Door een paar elementen te veranderen, ziet uw keuken er weer als nieuw uit.

ZIE HIER ONS GEHELE ASSORTIMENT

Advies op maat

Onze inmeter komt bij u langs om de keuken op te meten en om uw wensen omtrent de keukenrenovatie te bespreken, wij rekenen hier 80euro voor, gaat u akkoord met de offerte, dan verrekenen wij deze kosten met de Keukenrenovatie. Tevens heeft de inmeter allerlei producten en materialen bij zich, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden bij een keukenrenovatie. Hierdoor kunt u ook goed bepalen wat voor nieuwe kleuren en style uw keuken krijgt.

Restyle uw keuken met onze keukenconfigurator

Weet u nog niet helemaal wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie of wat voor style uw nieuwe keuken krijgt? Restyle uw keuken dan met onze keukenconfigurator. Hier kunt u de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand aanpassen. Bent u tevreden met het resultaat, dan is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

De keukenrenovatie kan van start gaan!

Na 2 werkdagen neemt de inmeetservice contact met u op om een afspraak in te plannen. De inmeter komt vrijblijvend bij u langs om de keuken op te meten. Hierna zal die een offerte opstellen. Als u het met de offerte eens bent, kan de renovatie van start gaan. Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken. Alle producten worden 1 dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een nieuwe keuken.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl