Een nieuwe keuken

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Een nieuwe keuken?

Wilt u een nieuwe keuken, heeft u alleen geen zin om heel de keuken te verbouwen? Dan is een keukenrenovatie de beste optie. Met een paar kleine aanpassingen heeft u al een hele nieuwe keuken.

Wat kan er allemaal vervangen worden?

Wanneer u uw keuken renoveert zullen er toch een paar elementen vervangen moeten worden. Zo kunnen de keukendeurtjes vervangen worden. Door het uitgebreide assortiment aan keukendeurtjes is er voor iedereen wel een geschikt keukendeurtje te vinden. Van een landelijk tot een strak design, bijna elk design hebben wij wel in ons assortiment. Naast keukendeurtjes kunt u ook werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken bij ons vervangen. Het voordeel aan de werkbladen die wij hebben is dat het HPL werkbladen zijn. Bij HPL werkbladen kunt u hardnekkige vlekken eenvoudig verwijderen. Met een paar kleine ingrepen krijgt uw keuken al een hele andere uitstraling, waardoor de keuken weer als nieuw lijkt.

DIRECT AAN DE SLAG

Hoe gaan we te werk?

Via de keukenconfigurator kunt u uw eigen keuken ontwerpen. Door het configuratie systeem krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit gaat zien. Tevens kunt u zien hoeveel de renovatie gaat kosten en er wordt een offerte naar het bedrijf gestuurd. Het bedrijf zal contact met u opnemen en afspraken met u maken voor de monteur en inmeter. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Doordat de producten op maat gemaakt worden, duurt het ongeveer 4 weken voordat de producten geleverd worden. De dag voordat de renovatie begint worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag, waardoor u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken heeft.

Voordelen van een keukenrenovatie

Het grootste voordeel van een keukenrenovatie is dat het waarde verhogend is voor uw huis. Daarnaast hoeft niet heel de keuken eruit gehaald te worden, waardoor er niet heel veel rommel ontstaat. Een keukenrenovatie kost natuurlijk ook minder geld, omdat er maar een paar elementen in de keuken vervangen worden.

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl