Keukenrenovatie

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenrenovatie in één dag!

Binnen 1 dag heeft u bij de Keukenrestyler een nieuwe keuken. Hierdoor krijgt uw keuken een nieuwe en frisse look voor een rendabele prijs. Ook is uw keuken weer helemaal klaar voor 2020 en staat u in de avond weer heerlijk te koken.

Voordelen van een keukenrenovatie bij de Keukenrestyler

Verschillende soorten producten

We hebben verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben we keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, spoelbakken, kranen en overige producten.

Keukenkastjes

We hebben keukenkastjes bestaande uit verschillende materialen en stijlen. U kunt kiezen uit de fronten folie, melamine, hoogglans, ultramat en voelbaarnerf. Klik hier en zie het totale overzicht aan keukendeurtjes.

Naast keukendeurtjes hebben wij ook grepen in ons assortiment. Grepen bepalen naast keukenfrontjes een groot gedeelte van de stijl van de keuken. Laat u zich goed informeren door de inmeter over wat er mogelijk is qua grepen.

Keukenbladen

Onze keukenbladen zijn gemaakt van HPL. Hier kunt u jarenlang gebruik van maken zonder dat u schade ziet. Ook kunnen hardnekkige vlekken gemakkelijk verwijderd worden door er gewoon een doekje over heen te halen.

Achterwanden

Achterwanden geven de keuken een hele nieuwe look, maar zijn ook nog eens heel functioneel.  Dit komt omdat een achterwand makkelijk schoon te maken is.

Kranen & spoelbakken

We hebben diverse uitvoeringen van kranen & spoelbakken die helemaal van deze tijd zijn. Hierdoor kunt u jarenlang nog gebruik maken van de kraan en spoelbak. Vraag aan de inmeter wat de mogelijkheden zijn.

Overige producten

Naast de producten die hierboven benoemd worden, renoveren wij ook andere elementen in de keuken zoals keukenapperatuur. Weet u nog niet helemaal wat de mogelijkheden zijn? Al uw vragen kunt u stellen aan de inmeter. De inmeter meet vrijblijvend uw keuken op, maar bespreekt ook al uw wensen omtrent de keukenrenovatie. Hierbij laat die verschillende materialen en producten zien, zodat u een goed beeld heeft van de kleuren en stijlen die u kunt gebruiken bij de renovatie. De kosten voor een inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar gaat u akkoord met de offerte dan vervallen deze kosten.

Restyle uw keuken met de keukenconfigurator

Bent u er nog niet helemaal over uit hoe u uw nieuwe keuken wilt restylen? Maak dan gebruik van onze keuken configurator. Hier kunt u aangeven wat voor deurtjes, grepen, werkbladen en achterwanden u wilt. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Als u alles heeft gerestyled krijgt u een prijsopgave te zien en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

BEGIN NU MET CONFIGUREREN

 

De keukenrenovatie kan van start gaan!

Als u een offerte heeft aangevraagd zal de inmeetservice na 2 werkdagen contact u met opnemen om een afspraak in te plannen. Naast dat de inmeter u adviseert zal die ook de keuken opmeten. Hierna zal de inmeter een prijsopgave maken, bent u het hiermee eens dan kan de keukenrenovatie van start gaan. Alle producten en materialen worden op maat gemaakt en daarna wordt alles 1 dag voor de renovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan, waardoor uw keuken binnen 1 dag gerenoveerd is.

Keukenrenovaties door heel het land

Waar u woont maakt voor ons niets uit, zolang het maar binnen de landsgrenzen is. We gaan te werk in elke provincie: in FrieslandGroningenDrentheOverijssel, Flevoland, GelderlandNoord-BrabantUtrechtLimburgNoord-HollandZuid-Holland én in Zeeland.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl