Keuken renovatie in Drenthe?

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keuken renovatie in Drenthe?

Uw keuken renoveren in Drenthe? Wij zijn met De Keukenrestyler actief in heel Nederland en dus ook zeker bij u in de buurt. Het maakt niet uit waar u zich in het land bevindt. Wij gaan ’s ochtends aan de slag en aan het einde van de dag staat u alweer te koken in uw compleet vernieuwde keuken.

Voordelen keuken renovatie in Drenthe

Een keukenrenovatie brengt vele voordelen met zich mee. Zo is een keukenrenovatie binnen 1 dag klaar. Een renovatie kost minder dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Leidingen en het apparatuur wat nog in goede staat is, hoeft niet vervangen te worden. Het grootste voordeel aan een keukenrenovatie is dat het waarde verhogend is voor uw huis.

Hoe gaan we te werk tijdens de keuken renovatie in Drenthe?

Op onze website kunt u in 3 stappen uw keuken restylen. Met de keukenconfigurator kunt u aangeven wat u wilt veranderen en de veranderingen krijgt u te zien op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Hierna sturen wij u zo snel mogelijk een volledige offerte via de mail.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN

Binnen 2 dagen neemt de inmeet service telefonisch contact met u op. De inmeter neemt bij u de exacte maten van de keuken op. Daarnaast zal de inmeter al uw wensen met betrekking tot de renovatie met u doornemen. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Eén dag voordat de renovatie begint worden alle producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan waardoor de keuken renovatie in Drenthe in één dag klaar is.

U bent welkom

Wij kunnen overal in Drenthe langskomen, of het nu Assen, Emmen, Meppel of Klazienaveen is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar FrieslandOverijssel of Groningen komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl