Keuken renovatie in Groningen

Renoveer uw keuken in 1 dag

Keuken renovatie in Groningen

Wilt u uw keuken renoveren in Groningen? Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in het midden van het land, hierdoor kunnen wij eenvoudig ons door het gehele land verplaatsen. Tevens zijn wij de beste en bieden wij de laagste prijs bij keukenrenovaties. Naast deze pluspunten, biedt een renovatie bij de Keukenrestyler nog meer voordelen:

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken.

De renovatie vind plaats in 1 dag!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Doe inspiratie op met onze keukenconfigurator!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw keukenrenovatie? Met onze keukenconfigurator kunt u online uw droomkeuken creëren. Zo is het mogelijk om de muur, de keukenfrontjes, de grepen, het werkblad en de achterwand te vervangen. De aanpassingen zijn te zien in onze configuratietool. Hierdoor krijgt u een goed beeld over wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie. Als u alle stappen heeft doorlopen, krijgt u een prijsopgave te zien met de laagste prijs. Aan het einde is het mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen in uw mail.

CREËER NU UW DROOMKEUKEN!

De keukenrenovatie in Groningen kan van start gaan!

Nadat u de offerte heeft ontvangen, zullen we na twee werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor onze inmeter. De inmeter neemt alle maten van uw keuken op, zodat er een offerte gemaakt kan worden. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Als u akkoord gaat met deze offerte kunnen we direct aan de slag gaan.

Alle materialen worden voor u op maat gemaakt. De materialen worden 1 dag voor de keukenrenovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan. Waardoor u binnen 1 dag weer een hele nieuwe keuken heeft.

U bent welkom

Wij kunnen overal in Groningen langskomen, of het nu Hoogezand, Veendam of Delfzijl is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar FrieslandOverijssel of Drenthe komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl