Keuken renovatie Friesland

Renoveer uw keuken in 1 dag.

Keuken renovatie Friesland

Uw keuken renoveren in Friesland? De Keukenrestyler renoveert keukens door heel Nederland, dus ook de meest noordelijke provincie. In plaats van het kiezen voor een compleet nieuwe keuken, vervangen wij hier maar enkele delen van uw bestaande keuken. Hierdoor is uw keuken weer volledig volgens de keukentrends van 2017. Van nieuwe keukenfrontjes tot keukenkastjes opknappen het kan bij ons allemaal en ook nog eens in 1 dag!

DIRECT AAN DE SLAG

 

Voordelen van een keuken renovatie in Friesland

Met een renovatie hoeft niet heel de keuken vervangen te worden. Er ontstaat hierdoor minder rommel. Het is natuurlijk ook zonde om een nieuwe keuken te plaatsen als de oude keuken nog in een goede staat is. Oude leidingen kunnen vaak blijven liggen omdat die vaak nog in een goede staat zijn. Tevens bespaart u met een keukenrenovatie ook geld. Het grootste voordeel is dat een keukenrenovatie waarde verhogend is voor uw huis.

Hoe gaan we te werk bij een keuken renovatie in Friesland?

Hoe te werk bij een keukenrenovatie in Friesland? Eerst kunt u uw eigen droom keuken ontwerpen met de keukenconfigurator. Hiermee krijgt u een beeld over hoe uw keuken eruit komt te zien na de renovatie. Wanneer u eruit bent over wat u wilt veranderen aan uw keuken sturen wij zo snel mogelijk een offerte.

Hierna zal het bedrijf met u contact opnemen om afspraken te maken over wanneer de inmeter en de monteur langs kunnen komen. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. De producten die u wilt veranderen in de keuken worden 1 dag voor de renovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan waardoor de keukenrenovatie maar 1 dag duurt.

DIRECT AAN DE SLAG

U bent welkom

Wij kunnen overal in Friesland langskomen, of het nu Leeuwarden, Heereveen, Sneek of Drachten is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Flevoland, Groningen of Overijssel komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl