Keukenfrontjes

Nieuwe keukenfrontjes in 1 dag!

Keukenfrontjes

Wilt u nieuwe keukenfrontjes? Laat ze vervangen door de Keukenrestyler! De keukenrenovatie neemt maar 1 dag in beslag, zo kunt u in de avond weer genieten van uw keuken.

Laat u zich inspireren door onze Keukenconfigurator

Middels de keukenconfigurator krijgt u een goed beeld over wat er mogelijk is bij het vervangen van keukenfrontjes. De fronten waar u uit kunt kiezen zijn folie, melamine, hoogglans, ultramat en voelbare houtnerf. Hierbij zijn er allerlei verschillende kleuren en stylen mogelijk. Klik hier en zie een overzicht van alle keukenfrontjes.

Als u alles heeft ingevuld zijn de resultaten te zien in de keukencofigurator. Hierna krijgt u een voorlopige prijsopgave te zien. Bent u het hiermee eens, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

BEGIN NU MET CONFIGUREREN

 

De inmeter laat u alle mogelijkheden zien!

Hierna zal de inmeet service contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De inmeter komt kosteloos uw keuken opmeten, maar ook zal die alle mogelijkheden bespreken omtrent de keukenfrontjes. De inmeter neemt verschillende keukenfrontjes mee en laat alle kleuren en stylen zien die mogelijk zijn. We rekenen 80 euro voor inmeetafspraak, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Na het bezoek zal de inmeter een offerte sturen, als u het hiermee eens bent kunnen alle producten en materialen besteld worden. Alle materialen en producten op maat worden op maat gemaakt. Hierna wordt alles 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan.

Meer dan alleen keukenfrontjes!

Naast keukenfrontjes renoveren wij ook de hele keuken. Denk hierbij aan werkbladen en achterwanden, maar ook keukenapparatuur. Alle soorten designs en materialen zijn mogelijk, hierdoor is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden.

Meer over keukenfrontjes

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl