Keukenfrontjes vernieuwen

Wij plaatsen de keukenfrontjes in 1 dag!

Keukenfrontjes vernieuwen?

Wilt u uw keukenfrontjes vernieuwen? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres. Wij vervangen niet uw hele keuken, maar renoveren onderdelen waarddoor uw keuken weer als nieuw lijkt. Keukenfrontjes vernieuwen of een nieuw keukenblad bij ons kan het allemaal in één dag!

DIRECT AAN DE SLAG

Keukenfrontjes vernieuwen, de voordelen:

Uw keukenfrontjes vernieuwen brengt vele voordelen met zich mee! Zo kost enkel het vernieuwen van uw keukenfrontjes een heel stuk minder dan een volledig nieuwe keuken. Vaak is uw keuken nog in goede staat, maar kan deze wel weer een nieuw aanblik aan uw keuken geven. Benieuwd wat voor frontjes het beste bij uw keuken passen? Via onze handige online 3D keukenontwerper kunt u direct en renovatie minder dan wanneer u heel de keuken laat vervangen. Vaak is uw keuken nog in zo’n goede staat dat het zonde is om hem te vervangen en daarom is een keuken renovatie de beste oplossing. Het grootste voordeel aan een keukenrenovatie is dat het waarde verhogend is voor uw huis.

Hoe gaan wij te werk tijdens het vernieuwen van uw keukenfrontjes?

Binnen drie stappen heeft u nieuwe keukenfrontjes. Eerst kunt u aangeven via het configuratie systeem wat u aan uw keuken wilt veranderen. De veranderingen krijgt u te zien via het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken er na de renovatie uit kan komen te zien. Hierna kunt u een offerte sturen en het bedrijf zal na 2 dagen contact met u opnemen. Wanneer het bedrijf contact met u heeft opgenomen kunnen er afspraken ingepland worden over wanneer de inmeter en de monteur kunnen langskomen. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Via onze site kunt u zien welke producten u kunt vervangen. Zo kunt u de keukenfrontjes vernieuwen of u neemt een nieuwe spoelbak. De producten die u heeft gekozen worden één dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt geleverd. De monteur kan gelijk aan de slag gaan en hierdoor duurt de renovatie maar 1 dag.

DIRECT AAN DE SLAG

 

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl