Uw keuken verbouwen?

Wij verbouwen uw keuken in 1 dag!

Uw keuken verbouwen?

De keuken verbouwen kan soms een hele opgave zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet als u de keuken gaat renoveren. Een keukenrenovatie is een goed idee als de keuken nog in zo’n goede staat is dat het zonde is om heel de keuken te vervangen. Wanneer u niet het budget heeft voor een nieuwe keuken is een keukenrenovatie een goede oplossing. In de keuken worden een paar elementen vervangen waardoor de keuken weer als nieuw lijkt en weer helemaal volgens de standaard van 2019 is. Hierdoor wordt de keuken verbouwen een stuk gemakkelijker.

Uw keuken verbouwen, wat kan er vervangen worden?

De keuken verbouwen is voor een renovatie misschien een te groot woord. Toch kunnen er een aantal dingen in de keuken vervangen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwe keukendeurtjes in de inzetten, maar er zijn nog veel meer elementen die u in de keuken kunt vervangen. De werkbladen (met of zonder achterwand), achterwanden, kranen en spoelbakken kunnen allemaal vervangen worden.

Nadat u heeft gekozen welke elementen u wilt vervangen in de keuken worden de producten op maat gemaakt. Eén dag voordat de renovatie plaats vindt, worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan waardoor de renovatie in 1 dag klaar is. Hierdoor wordt de keuken verbouwen toch wel een stuk leuker en gemakkelijker.

DIRECT AAN DE SLAG

Uw keuken verbouwen met onze 3D keukenconfigurator

Als u nog niet helemaal weet hoe u de keuken wilt verbouwen, kunt u altijd nog op de keukenconfigurator kijken. Door het configuratie systeem kunt u zelf aangeven wat u wilt vervangen in de keuken en dit is weer heel mooi terug te zien op de website. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien en misschien kunt u hierdoor beter een keuze maken.

DIRECT AAN DE SLAG

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl