Reviews

Wij verzamelen reviews via Kiyoh.nl, hieronder het beleid waarop reviews worden verzameld.
De meest up-to-date informatie is te vinden via: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

Kiyoh is specialist in klantbeoordelingen voor webshops. Zij zetten ons reviewsysteem in voor het verzamelen en publiceren van reviews. Zo krijg je als klant veel meer gevoel bij de online webwinkel waar je op het punt staat een aankoop te doen. Reviews zeggen namelijk veel over hoe de service van een bedrijf in elkaar steekt en over de kwaliteit van de producten. Beoordelingen zijn voor webshops dan ook nog belangrijker geworden in een wereld waarin we ons vooral online oriënteren. Kiyoh is graag transparant over de werking van het reviewsysteem.

Zo herken je kiyoh

Bedrijven die met het beoordelingssysteem van kiyoh werken herken je aan ons logo of gebruik van onze merknaam in combinatie met een specifieke widget. Onze klanten tonen deze vaak op hun website en in communicatie-uitingen. Als je hierop klikt kom je terecht bij alle reviews die zijn geschreven. Hier vind je een overzicht van een aantal van onze klanten en partners. Wij werken daarnaast samen met Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Leden die een van deze keurmerken voeren kunnen gebruikmaken van het systeem van kiyoh in de huisstijl van het keurmerk.

 

Zo zorgen we voor betrouwbare reviews

Wanneer je (online) een product hebt besteld bij een van onze klanten, word je uitgenodigd om een beoordeling achter te laten of kun je een ervaring delen op de reviewpagina. Die review bestaat vaak uit een korte vragenlijst, waarbij je de mogelijkheid hebt om hierop een toelichting te geven. Kiyoh doet er alles aan om onechte beoordelingen uit te filteren. Hiervoor maken we gebruik van een aantal ingebouwde barrières die de neppe reviews identificeert. Het is voor iedereen mogelijk om een beoordeling te rapporteren als er een vermoeden is dat deze niet echt is. Onze specialisten gaan vervolgens verder onderzoek doen. Beoordelingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd door het bedrijf waar je een aankoop hebt gedaan of dienst afgenomen. Een bedrijf kan hier wel op reageren, zodat een eventuele klacht opgelost wordt. Ook negatieve ervaringen worden dus gewoon getoond. Eventueel wordt de gegeven review aangepast, maar alleen de klant zelf kan dit doen. Bovendien verwijzen wij met een link altijd naar de originele beoordeling. Kiyoh kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan onze richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.

Kloppen al die positieve beoordelingen wel?

Elke webshop heeft af en toe te maken met kritische beoordelingen of ontevreden klanten. Op iedere gegeven review kan door hen gereageerd worden. Zo is het voor iedereen zichtbaar op welke manier een bedrijf omgaat met kritiek en of klachten worden opgelost. Zie je dat een bedrijf in korte tijd veel beoordelingen heeft gekregen? Het is mogelijk dat zij veel klanten tegelijk hebben gevraagd om een recensie te plaatsen. Webshops kiezen zelf wie ze hiervoor uitnodigen. De meeste van onze klanten doen dit op grote schaal en meestal zonder dat ze vooraf weten hoe de ervaring van een koper is geweest. Wij hebben hierover regelmatig overleg met onze klanten zodat we voorkomen dat er alleen bekende en goede klanten worden gevraagd voor een review. Het is niet alleen ongeloofwaardig, consumenten gaan het na verloop van tijd zelf ook opmerken. Wanneer je als ontevreden consument alleen positieve ervaringen op de website van een bedrijf leest maar je zelf nooit bent uitgenodigd voor een review dan werkt dit uiteindelijk niet in het voordeel van onze klant.

Waarom kan ik maar één beoordeling plaatsen?

Kopers van een product of dienst mogen één beoordeling schrijven over hun ervaringen met het bedrijf. Dit doen wij om misbruik te voorkomen. Tevreden klanten of bekenden van een bedrijf kunnen op deze manier de reviewscore niet of nauwelijks manipuleren. Onze systemen zijn zo ingericht dat we een melding ontvangen wanneer iemand probeert om meerdere reviews te geven. Het is wel mogelijk om meer dan één beoordeling te geven als je een andere dienst of ander product hebt gekocht bij hetzelfde bedrijf.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl