Uw keuken vernieuwen?

Vernieuw uw keuken in 1 dag!

Uw keuken vernieuwen?

Bent u van plan om uw keuken te vernieuwen? Wij van De Keukenrestyler zijn gespecialiseerd in het restylen van keuken en dat voor een zeer betaalbare prijs! Wij zijn actief in het gehele land en zorgen ervoor dat uw keuken weer volledig 2019-proof is! Waar wij zeer uniek in zijn is onze speciale 3D online keukenconfigurator. Onze 3D keukenconfigurator hoeft niet geïnstalleerd te worden, u kunt direct aan de slag met het creëren van uw droomkeuken! hebben! Uw keuken vernieuwen wordt hierdoor heel makkelijk en u krijgt een realistisch beeld over hoe de nieuwe droomkeuken eruit gaat zien.

Uw keuken vernieuwen in 3 eenvoudige stappen

De keuken vernieuwen wordt gemakkelijker omdat u uw eigen droomkeuken kan ontwerpen. Omdat wij keukens renoveren kunnen alleen een paar elementen vervangen worden in de keuken. Zo kunt u met de keukenconfigurator de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad, achterwand, kranen en spoelbakken vervangen. Deze veranderingen ziet u direct in de 3D keukenconfigurator, waardoor elke aanpassing direct visueel zichtbaar is.

Nadat u uw keukenontwerp heeft afgerond, krijgt u direct een inschatting van wat de keukenrenovatie gaat kosten. Deze prijsopgave is een prima indicatie van wat de echte kosten zullen gaan worden. Nadat u deze prijsopgave van ons heeft ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij willen graag een afspraak maken om uw keuken op te laten meten door een van onze professionele inmeters. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Onze inmeter zal ook daarna de definitieve offerte opmaken. Zo hebben wij een compleet beeld hoe uw keukenrenovatie eruit komt te zien.

Na deze stap, nemen wij uw gegevens op en gaan aan de slag met het plannen van uw keuken vernieuwing. De creatie van uw droomkeuken kan nu echt van start gaan.

BEREKEN UW PRIJS

Hoe gaan we verder met het vernieuwen van uw keuken?

Nadat wij de aanvraag definitief hebben binnen gekregen zal er na 2 dagen contact met u opgenomen worden. We gaan nu de montage afspraak gaan maken. De producten worden op maat gemaakt. De producten worden een dag voordat de renovatie begint geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan. Een keuken vernieuwen duurt dus maar 1 dag, in de avond staat u alweer in uw prachtige keuken!

 

BEREKEN UW PRIJS

Meer over uw keuken vernieuwen

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl