Bestaande keuken veranderen?

Renoveren is de beste optie!

Bestaande keuken veranderen?

Wilt u uw bestaande keuken veranderen? Dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe keuken te plaatsen of u kunt uw keuken renoveren.

Voordelen keukenrenovatie

Een keukenrenovatie brengt verschillende voordelen met zich mee als u uw bestaande keuken wilt vervangen. Vaak zijn elementen, zoals het gasfornuis, in de  keuken nog in zo’n goede staat dat het zonde is om die eruit te halen. Tevens levert een keukenrenovatie minder rommel op, omdat niet de hele keuken eruit gesloopt hoeft te worden. Wat ook een groot voordeel is dat een keukenrenovatie ook milieubewust, omdat niet alles vervangen wordt. Maar het grootste voordeel is dat een keukenrenovatie waarde verhogend is voor uw huis.

Hoe werkt het online restylen

Uw bestaande keuken veranderen kan soms best moeilijk zijn. Op onze website kunt u de keukenconfigurator raad plegen. Hiermee kunt u uw keuken online restylen tot uw nieuwe droomkeuken. De muur, vloer, keukendeurtjes, grepen, werkblad en achterwand kunnen aangepast worden. Van modern tot klassiek er is bij ons voor iedereen wel een geschikte stijl te vinden. De veranderingen zijn te zien op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Hierna krijgt u een voorlopige prijsopgave te zien. Als het u wat lijkt om uw keuken te renoveren kunt u een offerte naar ons toe sturen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De vervolg stap is dat wij contact met u op zullen nemen om een afspraak in te plannen met de inmeter. De inmeter meet uw keuken op en bespreekt alle wensen met u door over de keukenrenovatie. We rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Hierna worden alle producten voor u besteld. De levertijd ligt ongeveer rond de acht weken. Alle producten worden één dag voor de keukenrenovatie geleverd. De monteur kan op de dag van de keukenrenovatie gelijk aan de slag gaan. De keukenrenovatie is hierdoor in één dag klaar.

Producten keukenrenovatie

Voor onze producten hebben we verschillende materialen. Het keukenblad is bijvoorbeeld gemaakt van HPL. Van dit materiaal kunt u jarenlang gebruik maken. Hardnekkige vlekken trekken niet in het keukenblad en zijn makkelijk te verwijderen met een doekje. Wij hebben een breed assortiment van aan producten waardoor er voor ieder wat wils te vinden is en uw keukenrenovatie voldoet aan al uw eisen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl