Uw keukenrenovatie. Hoe werkt het?

Uw keuken renoveren in een handomdraai

Uw keukenrenovatie. Hoe werkt het?

Hoe gaat een keukenrenovatie nu eigenlijk in z’n werk? Dit is een vraag die wij geregeld krijgen. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces. Wanneer wij aan de slag gaan met uw keuken laten wij de goede basis van uw huidige keuken gewoon staan. Wij vervangen enkel de onderdelen die te vervangen zijn. Denk hierbij aan de keukenkastjes, keukenfrontjes, uw keukenblad, het achterblad en natuurlijk uw keukenkraan en spoelbak. Uiteraard zorgen wij voor een perfecte afwerking. Dus u hoeft niet te vrezen voor hak- en breekwerk, geen elektriciens of loodgieters die dagen bezig zijn met het plaatsen van uw nieuwe keuken. Binnen 1 dag staat u alweer te koken in uw compleet gerenoveerde keuken.


Stap 1: Configureer uw droomkeuken
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal frontjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

Begin nu met configureren

 

Wij komen altijd bij u langs om alles nogmaals te bespreken, zo zorgen wij er ook voor dat alles is nagemeten en u, uw droomkeuken krijgt.

 

Stap 1 uitgelegd: Uw keukenrenovatie online configureren

Op onze website kunt u snel en eenvoudig in slechts drie stappen uw droomkeuken configureren. Wij sturen u direct een volledige offerte per mail. Sneller kunnen wij uw keukenrenovatie niet starten.

Stap 2 uitgelegd: Afspraak inplannen voor uw keukenrenovatie

Binnen 2 werkdagen neemt onze inmeetservice telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Eén van onze professionele inmeters neemt bij u thuis de exacte maten van uw keukenrenovatie op. Hij bespreekt uw wensen nog eens goed met u door en plant dan direct een montageafspraak in. Voor de inmeetafspraak brengen wij 80 euro in rekening, gaat de keukenrenovatie door, dan wordt dit verrekend met de Keukenrenovatie.

Stap 3 uitgelegd: Het bezorgen van alle keuken onderdelen

Eén dag voordat uw keuken wordt gemonteerd leveren wij de nieuwe keuken bij u thuis af. Op de montage dag kan de monteur dan direct aan de slag met het renoveren van uw keuken. Deze werkwijze garandeert u een nieuwe keuken in 1 dag! Wanneer u niet thuis bent worden de extra gemaakte kosten in rekening gebracht.

Stap 4: De keukenrenovatie binnen 1 dag!

De keukenrenovatie kan beginnen! Onze professionele monteurs kunnen aan de slag om uw droomkeuken te creeëren. Dit gaat zeer snel! Aan het einde van de dag kunt u al aan de slag in uw compleet gerenoveerde keuken. Of het nu gaat om enkel het plaatsen van nieuwe keukendeurtjes of dat wij uw complete keuken aanpakken? Binnen 1 dag zijn wij klaar!

Betalen van uw keukenrenovatie

Nadat de inmeter de definitieve offerte heeft afgerond vragen wij u om een aanbetaling van 25%. Uw nieuwe keuken is immers uniek, hij wordt op maat voor u gemaakt.
Het resterende bedrag betaalt u aan de bezorger van uw nieuwe keuken. Wel zo makkelijk. Wel zo snel.

Levertijd van uw keuken

Uw nieuwe keuken is maatwerk. Elk deurtje wordt speciaal voor u gemaakt en is dus niet kant en klaar beschikbaar. Ook worden sommige type deurtjes sneller geproduceerd dan andere. Het is dus niet mogelijk om nú een exacte leverdatum voor uw nieuwe keuken met u af te spreken. De exacte leverdatum spreekt u af met onze inmeter.

Betaalmethodes van De Keukenrestyler

Type betaling Wel/Niet mogelijk
Bankoverschrijving Ja
Rembours (Pin/Contant bij koerier) Ja
Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl