Keuken renoveren

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keuken renoveren

Wilt u uw keuken renoveren? Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de goedkoopste keukenrenovaties in Nederland. Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken. De renovatie vindt in 1 dag plaats en alle oude materialen worden door ons weer meegenomen. Wilt u meer informatie over het verbouwen van een keuken, klik dan hier.

Binnen 3 stappen een nieuwe keuken.

Binnen 3 stappen heeft u bij ons een nieuwe keuken. Hieronder wordt elke stap uitgelegd.

Stap 1: Maak gebruik van onze keukenconfigurator

Weet u nog niet wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie of wat de stijl van uw nieuwe keuken wordt? Maak dan gebruik van onze configuratietool. Hier kunt u aangeven wat voor deurtjes, grepen, werkbladen en achterwanden u wilt. De resultaten zijn te zien in de configuratie tool. Op het plaatje is een L-vormige keuken te zien, maar wij kunnen elke vorm qua keuken renoveren. Nadat u alles heeft ingevuld, krijgt u een prijsopgave te zien. Bent u het eens met de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Stap 2: De inmeetservice bespreekt met u de mogelijkheden

Na 2 werkdagen zal de inmeetservice contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. We rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte dan vervallen deze kosten. De inmeetservice meet gratis uw keuken op en bespreekt met u de mogelijkheden omtrent de keukenrenovatie. Hierbij gaat het om:

Van greeploze keukendeurtjes tot keuken apparatuur, wij kunnen alles renoveren. Bij de afspraak heeft de inmeter verschillende materialen en producten bij zich, zodat u een goed beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn.

Stap 3: De keukenrenovatie kan van start gaan

De inmeetservice zal vrijblijvend een prijsopgave naar u toesturen. Bent u het hiermee eens? Dan kan de keukenrenovatie van start gaan. Alle materialen worden op maat gemaakt, waarna alles 1 dag voor de renovatie geleverd wordt. De monteur kan dan op de dag van de renovatie gelijk van start gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken.

Meer weten over keukenrenovaties?

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl