Keuken specialist

Keukenrenovatie in één dag

De keuken specialist

De Keukenrestyler is uw keuken specialist van de keukenrenovaties. Al jaren renoveert de Keukenrestyler keukens waardoor ze ook een enorme expertise hebben opgebouwd. Wat de Keukenrestyler zo bijzonder maakt is dat de renovatie van de keuken maar 1 dag duurt. De Keukenrestyler biedt de laagste prijs en de nieuwe onderdelen van de keuken worden zo snel mogelijk door ons geregeld. Door de expertise die de Keukenrestyler door de jaren heen heeft opgebouwd kan er wel gezegd worden dat de Keukenrestyler een echte keuken specialist is.

DIRECT AAN DE SLAG

De keuken specialist in keukenrenovaties

Stap 1: Configureer uw eigen keuken

Op de website kunt u via het configuratie systeem uw eigen droomkeuken samenstellen. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien. Nadat er is aangegeven wat er in de keuken wordt veranderd, is er te zien hoeveel de keuken renovatie ongeveer zal gaan kosten. Hierna zal er een offerte naar het bedrijf gestuurd worden.

Stap 2: Afspraak inplannen

Nadat de offerte naar het bedrijf is gestuurd, zal het bedrijf telefonisch contact met u opnemen. Tijdens het telefonisch contact zal er een afspraak gemaakt worden over wanneer de inmeter langs kan komen. De inmeter zal uw wensen bespreken en een vervolg afspraak maken voor de monteur. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte.

Stap 3: De keukenrenovatie kan van start gaan!

Wanneer u weet wat u wilt vervangen, kan de keukenrenovatie van start gaan. 1 dag voordat de renovatie plaats vindt worden de producten van de keuken geleverd. Hierdoor kan de monteur gelijk aan de slag gaan en is de keukenrenovatie in 1 dag klaar.

Doordat alles zo goed geregeld is bij de Keukenrestyler kunt u toch wel zeggen dat de Keukenrestyler de keuken specialist is als het aankomt op keukenrenovaties. De Keukenrestyler is ook wel de keuken specialist omdat ze alles op maat laten maken en heel goed luisteren naar de wensen van hun klanten. Zo zijn er nog vele voordelen op te noemen waarom de Keukenrestyler de keuken specialist is.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl