Keukenkastjes

Nieuwe keukenkastjes in 1 dag!

Keukenkastjes

Stel u wilt de keukenkastjes vervangen, dan is het zonde om een hele nieuwe keuken te nemen. Het beste wat u in zo’n situatie kunt doen, is de keukenrenoveren. U kunt ervoor kiezen om de keukenkastjes op te knappen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om andere elementen in de keuken te vervangen.

DIRECT AAN DE SLAG

 

Keukenkastjes online 3D configureren

Via de keukenconfigurator die op de website staat, kunt u een realistisch beeld krijgen over de nieuwe keukenkastjes die in de keuken geplaatst worden. De kastjes vernieuwen wordt hierdoor heel gemakkelijk. Op de website geeft u aan welke afwerking u wilt, er kan gekozen worden uit: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbaar houtnerf. Per afwerking kan er gekozen worden voor een bepaalde kleur die u wilt. De kastjes vernieuwen krijgt hierdoor een hele nieuwe dimensie en wordt via het configuratie systeem wel heel erg makkelijk. Bij de renovatie horen natuurlijk ook nieuwe handgrepen. Door het brede assortiment aan handgrepen is er voor elk nieuwe kastjes wel een handgreep te vinden. Naast dit onderdeel kunt u via het configuratie systeem ook andere onderdelen van de keuken vervangen.

Hoe gaan we te werk tijdens het vervangen van uw keukenkastjes?

Zoals hierboven beschreven staat, kunt u via het configuratie systeem in 3 stappen uw nieuwe keukenkastjes ontwerpen. Hierbij wordt een prijsopgave gemaakt en daarna wordt er een offerte naar het bedrijf gestuurd. Het bedrijf zal na 2 dagen met u contact opnemen en afspraken met u inplannen over wanneer onze professionele inmeter en de monteur voor de keuken komen. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Eén dag voordat de nieuwe keuken gerenoveerd wordt, worden de nieuwe keukenkastjes en het andere materiaal geleverd. De kastjes vernieuwen gaat hierdoor heel snel, waardoor de nieuwe keukenkastjes en de keukenrenovatie in één dag plaats kan vinden. Hierdoor ziet u dat een keukenrenovatie snel en kostenbesparend is.

 

DIRECT AAN DE SLAG

Meer over keukenkastjes?

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl