Keukenrenovatie in één dag

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenrenovatie in één dag

Wilt u een keukenrenovatie in één dag? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Binnen 3 stappen weet u hoe uw nieuwe keuken eruit gaat zien en uw keuken wordt ook nog eens gerenoveerd in één dag, wat wilt u nog meer?


Stap 1: Configureer uw keukenrenovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

BEGIN NU MET CONFIGUREREN

Voordelen van een keukenrenovatie in één dag

Het grootste voordeel van een keukenrenovatie in één dag is dat u binnen 1 dag een als nieuw uitziende keuken heeft. De materialen worden 1 dag van te voren geleverd, waardoor de monteur de volgende ochtend direct aan de slag kan gaan. Het geweldige aan een keukenrenovatie is dat er heel snel resultaat te zien is! Wij sommen onze voordelen nog graag voor u op:

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De renovatie wordt in 1 dag verricht!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Welke onderdelen laat u tijdens een keukenrenovatie vervangen? Gaat u voor een complete keukenrenovatie, of kiest u ervoor om onderdelen als de deurtjes, het werkblad, de achterwand of wellicht de kraan en spoelbak te vervangen?

Hoe gaan we te werk bij een keukenrenovatie in één dag?

Een keukenrenovatie in één dag is natuurlijk geweldig, maar er moet een hoop geregeld worden voordat de keukenrenovatie ook echt plaats vindt.

Stap 1

Eerst kunt u uw eigen keuken configureren op de website met de keukenconfigurator , waardoor u een beeld krijgt over hoe uw keuken eruit gaat zien. Hierbij zal een prijs opgave gemaakt worden en hierna zal er een offerte gestuurd worden naar het bedrijf.

Stap 2

Na twee dagen zal er contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zal er een professionele inmeter langskomen die uw keuken komt opmeten. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De inmeter zal een nieuwe montageafspraak met u maken.

Stap 3

Een dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt, worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur de dag erna gelijk van start gaan waardoor de keuken in 1 dag klaar is.

Door de goede planning en een goede samenwerking kan de Keukenrestyler ervoor zorgen dat er een keukenrenovatie in één dag plaats vindt!

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl