Keukenkastjes vervangen

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenkastjes vervangen

Wilt u uw keukenkastjes vervangen? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij vervangen keukenkastjes door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

Verschillende soorten keukenkastjes

Keukenkastjes bestaan uit twee onderdelen, namelijk de frontjes en grepen. Deze worden bij een renovatie dan ook vervangen.

Keukenfrontjes

Door nieuwe keukenfrontjes te plaatsen, lijkt uw keuken weer als nieuw. Om aan iedereen zijn smaak te kunnen voldoen hebben wij een groot assortiment met verschillende frontjes, zoals: folie, melamine, hoogglans, ultramat en voelbaar houtnerf. Alle fronten zijn in verschillende soorten stijlen en kleuren te verkrijgen. Hierdoor is er voor iedereen wel iets geschiktst te vinden.

Grepen

We hebben verschillende soorten grepen in ons assortiment, ook kunt u ervoor kiezen om greeploze lades en kastjes te nemen. Grepen bepalen net als keukenfrontjes de stijl van de keuken en zijn hierdoor net zo belangrijk.

ZIE HIER ONS GEHELE ASSORTIMENT AAN KEUKENKASTJES

Restyle uw keuken met onze keukenconfigurator

Bij de keukenconfigurator staat een keuken afgebeeld en die kunt u helemaal stijlen naar uw eigen smaak. Zo kunt u de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand aanpassen. Hierdoor krijgt u een goed beeld over wat de mogelijkheden zijn bij het vervangen van uw keukenkastjes. Als u alle stappen heeft doorlopen bij onze keukenconfigurator, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN

De inmeter bespreekt met u al uw wensen!

Na twee werkdagen zal de inmeetservice contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De inmeter meet vrijblijvend uw keuken op en bespreekt al uw wensen omtrent het vervangen van de keukenkastjes. Ook neemt de inmeter verschillende materialen, kleurpaletten en stijlen mee zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. De kosten voor het professioneel inmeten bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Na het bezoek stelt de inmeter een prijsopgave op, mocht u het hiermee eens zijn dan kan de keukenrenovatie van start gaan.

Alle materialen en producten op maat worden op maat gemaakt. Alles wordt 1 dag voor de renovatie geleverd zodat de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag waardoor u binnen 1 dag weer heerlijk kunt koken.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl