Keukenkastjes opknappen

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenkastjes opknappen

Wilt u uw keukenkastjes opknappen? Dan kunt u het beste uw keuken of keukenkastjes renoveren. Met een paar kleine ingrepen heeft u binnen 1 dag al een hele nieuwe keuken. U kunt uw eigen keukenkastjes opknappen of u neemt een nieuw keukenblad. Via een keukenrenovatie kunt u van alles vervangen aan uw keuken voor een lage prijs.

Ontwerp uw eigen droomkeuken

Via het configureer systeem op de website kunt u uw eigen droomkeuken ontwerpen. U kunt verschillende onderdelen vervangen zoals de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand. Door deze onderdelen te vervangen krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken er na de keukenrenovatie uit gaat zien.

Stel, u wilt de keukenkastjes opknappen dan kunt u via het configuratie systeem een goed beeld krijgen over hoe de keukenkastjes eruit gaan zien. Bij de keukenkastjes kunt u kiezen uit de volgende afwerkingen: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf. Bij elke afwerking kan er gekozen worden voor een bepaalde kleur. Bij de keukenkastjes opknappen horen natuurlijk ook nieuwe handgrepen. Door het brede assortiment aan handgrepen is er voor iedere keukenkast wel een handgreep te vinden.

DIRECT AAN DE SLAG

Hoe gaan we te werk

De keukenkastjes vervangen of uw hele keuken renoveren de Keukenrestyler renoveert uw keuken in 1 dag. Nadat de offerte naar het bedrijf is gestuurd, neemt het bedrijf na 2 dagen contact met u op. Er zal een afspraak met u gemaakt worden over wanneer de inmeter en de monteur langskomen. De kosten voor deze inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. De keuken apparatuur die wordt vervangen, wordt één dag van te voren geleverd waardoor de monteur gelijk aan de slag kan. Hierdoor duurt de keukenrenovatie maar 1 dag. Met een paar kleine ingrepen kunt u uw keukenkastjes opknappen of andere elementen aan de keuken vervangen waardoor uw keuken weer als nieuw lijkt.

DIRECT AAN DE SLAG

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl