Kosten keukenkastjes vervangen?

Lees hier de verschillende mogelijkheden!

Kosten keukenkastjes vervangen?

Zijn uw keukenkastjes aan vervanging toe? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij renoveren keukens en vervangen keukenkastjes door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Het vervangen van de keukenkastjes geeft alweer een hele nieuw dimensie aan de keuken.

Diverse keukenkastjes en grepen

Door ons grote assortiment is er genoeg keuze. Van een landelijk tot een moderne stijl, we hebben het allemaal. Hierdoor is de kans groot dat u uw geschikte keukenkastjes bij ons vindt!

Keukenkastjes

Aan de rechterkant ziet u een overzicht van alle stijlen en fronten die op het basismateriaal aangebracht worden. De fronten waar u uit kunt kiezen zijn: folie, melamine, hoogglans, ultramat en voelbare nerf.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN AL ONZE KEUKENKASTJES

Keukengrepen

Bij het vervangen van de keukenkastjes worden vaak ook de grepen vernieuwd. Grepen zijn net zo belangrijk voor de sfeer als de keukenkastjes. Naast de verschillende soorten grepen, bieden wij ook de mogelijkheid om greeploze keukenkastjes te plaatsen.

Bespreek alle mogelijkheden met de inmeetservice

De inmeetservice komt vrijblijvend bij u langs om de keuken op te meten. Daarbij worden alle mogelijkheden omtrent de keukenrenovatie besproken. Het fijne hieraan is dat de inmeeter alle materialen en producten meeneemt. Hierdoor krijgt u een goed beeld over wat de mogelijkheden zijn bij het renoveren van de keukenkastjes. De producten en materialen die de inmeter meeneemt zijn als volgt:

Wij renoveren meer dan alleen keukenkastjes

Naast het vervangen van keukenkastjes renoveren wij ook de gehele keuken. De meest voorkomende onderdelen die wij vervangen zijn keukenbladen, achterwanden, spoelbakken, keukenkastjes en keukenapparatuur.

Configureer uw keukenkastjes

Op onze website kunt u uw eigen keukenkastjes configureren met de keukenconfigurator. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de nieuwe keukenkastjes eruit gaan zien. Als tweede stap krijgt u een prijsopgave te zien. Bent u hiermee tevreden? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN

Hoe gaan we te werk?

Na uw aanvraag zal de inmeetservice telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken. De kosten voor een inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Als u het met deze offerte eens bent, worden alle producten en materialen besteld. Alles wordt 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag weer nieuwe keukenkastjes.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl