De keuken verbouwen

Keuken verbouwen in een dag!

De keuken verbouwen

De keuken verbouwen kan soms een hele opgave zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet als u de keuken gaat renoveren. Een keukenrenovatie is een goed idee als de keuken nog in zo’n goede staat is dat het zonde is om heel de keuken te vervangen. Wanneer u niet het budget hebt voor een nieuwe keuken is het verbouwen van de keuken een goede oplossing. In de keuken worden een paar elementen vervangen waardoor de keuken weer als nieuw lijkt. Hierdoor wordt de keuken verbouwen een stuk gemakkelijker.

DIRECT AAN DE SLAG

Welke onderdelen van de keuken kunnen verbouwd worden?

De keuken verbouwen is voor een renovatie misschien een te groot woord. Toch kunnen er een aantal dingen in de keuken verbouwd en vervangen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de keukendeurtjes vervangen, maar er zijn nog veel meer elementen die u in de keuken kunt vervangen. De werkbladen (met of zonder achterwand), achterwanden, kranen en spoelbakken kunnen allemaal verbouwd worden. Nadat u heeft gekozen welke elementen u wilt verbouwen in de keuken worden de producten op maat gemaakt. Eén dag voordat de renovatie plaats vindt, worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan waardoor de verbouwing in 1 dag klaar is. Hierdoor wordt de keuken verbouwen toch wel een stuk leuker en gemakkelijker.

Uw keuken verbouwen met ‘De keuken configurator’.

Als u nog niet helemaal weet hoe u de keuken wilt verbouwen, kunt u altijd nog op de keukenconfigurator. kijken. Door het configuratie systeem kunt u zelf aangeven wat u wilt verbouwen aan de keuken en dit ziet u heel mooi terug op de website. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien en misschien kunt u hierdoor beter een keuze maken. Nog een voordeel: u ontvangt direct de laagste prijs!

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl