IKEA keuken renoveren of vervangen?

Hoe kunt u dit het beste doen?

Uw IKEA keuken renoveren of vervangen?

Iedereen kent ze wel… De hippe en betaalbare keukens van IKEA. Omdat deze keukens redelijk goedkoop zijn, hebben veel mensen gekozen voor de bekende IKEA keuken. Maar na een bepaalde tijd verouderen deze keukens. Dan kunt u ervoor kiezen om uw volledige keuken te vervangen of u kunt ervoor kiezen om uw keuken te laten renoveren.

Uw voordelen om uw IKEA keuken te renoveren:

  1. Renoveren is altijd goedkoper dan een volledig nieuwe keuken
  2. Renoveren wordt binnen 1 dag volledig geregeld

Uw IKEA keuken renoveren of vervangen?

Wanneer u de Ikea keuken wilt renoveren zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Bij een keukenrenovatie worden kleine aanpassingen gedaan, maar deze kunnen een grote cosmetische impact hebben. De keukendeurtjes, het keukenblad, de achterwand en de spoelbak kunen allemaal vervangen worden. Als u grote aanpassingen wilt doen, zoals de indeling van de keuken wilt veranderen, is het een beter idee om heel de keuken te vervangen. Bij een keukenrenovatie wordt uitgegaan van de bestaande basis van de keuken. Wanneer deze in orde is, kunnen wij met alle plezier bij u een renovatie doorvoeren.

Als een keuken heel oud is, kan het zijn bijvoorbeeld bepaalde keukenfrontjes niet meer geleverd kunnen worden. Ook is het belangrijk om te kijken in wat voor staat de keuken is. Als de keuken uit elkaar aan het vallen is, is het soms beter om een nieuwe keuken te nemen in plaats van de keuken vervangen.

Online uw IKEA keuken renoveren

Met onze handige online 3D keukenconfigurator heeft u binnen 5 minuten de prijs van de IKEA keukenrenovatie in beeld. U stelt via onze handige module uw gewenste ontwerp samen en u krijgt direct uw prijs te zien. Welke onderdelen gaat u renoveren? Of gaat u voor een complete keukenrenovatie? Ga direct aan de slag via onderstaande button met onze keukenconfigurator!

BEREKEN UW PRIJS

Wanneer u ontwerp heeft gemaakt in onze keukenconfigurator, kunt u direct een offerte opvragen. U ontvangt direct uw vrijblijvende offerte per e-mail en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op om afspraak in te plannen met onze ervaren inmeter. Onze professionele inmeter komt bij u langs om de door u opgegeven maten te controleren, zo weten wij zeker welke maten wij moeten hanteren en dit voorkomt teleurstellingen. We rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte komen deze kosten te vervallen. Tijdens de afspraak kunt dan een definitieve keuze maken en kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken. Alle producten worden één dag voor de renovatie geleverd waardoor onze kundige monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Na 1 dag is uw IKEA keuken weer als nieuw!

Meer over IKEA weten?

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl