Ikea keukenkast deuren

Vervangen of repareren van Ikea keukenkastjes

Ikea keukenkastjes kapot: wat nu?

Een nieuwe keuken is best een grote investering. Zelfs goedkopere modellen van specialisten kosten enkele duizenden euro’s, niet mals dus. Daarom kiezen veel mensen voor een keuken van IKEA, aangezien deze vaak minder duur zijn en tegelijkertijd best hip. Helaas verouderen deze IKEA keukens relatief snel, met keukenkastjes vaak als slechtste jongentje van de klas. De keukenfronten voor IKEA keukens kunnen bijvoorbeeld verkleuren, beschadigen, of het folie kan loslaten. Zodra dit gebeurt, heeft u eigenlijk twee keuzes: u kunt uw keuken vervangen, of u kunt uw keuken laten renoveren door ons van de Keukenrestyler.

Vervangen of renoveren?

Zelf uw IKEA keukenkastjes repareren is vaak moeilijker dan het lijkt, helemaal als de folie stuk is. Maar, uw volledige keuken vernieuwen vanwege kapotte keukenfrontjes, is óók vaak niet de oplossing. Het beste en goedkoopste is om uw IKEA keukenkast deuren te laten renoveren, iets waar wij gespecialiseerd in zijn. Bij de Keukenrestyler hebben wij een groot assortiment aan producten en mogelijkheden, zo kunt u kiezen uit tal van kleuren voor uw keukenfrontjes. Daarnaast heeft u ook nog eens ruime keuze uit verschillende soorten grepen, de handvaten die aan al uw keukenkasten en -lades komen. Mocht u nog andere dingen willen aanpassen aan uw IKEA keuken, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld een nieuwe kraan of lichtlijst bij uw gerenoveerde keukenfronten. Om u keuze welovernomen te kunnen nemen, kunt alijd kijken op de pagina die gaat over voor- en nadelen van het renoveren of vervangen van een IKEA keuken.

Online uw keukenkastjes renoveren

Met onze handige online 3D keukenconfigurator heeft u binnen vijf minuten de prijs van de renovatie in beeld. U stelt via onze handige module uw gewenste ontwerp samen en u krijgt direct uw prijs te zien. Ga direct aan de slag via onderstaande button met onze keukenconfigurator!

Wanneer u een ontwerp heeft gemaakt in onze keukenconfigurator, kunt u direct een offerte opvragen. Deze ontvangt u per e-mail, en mocht u akkoord gaan, dan nemen wij binnen twee dagen contact op over de inmeting. Onze professionele inmeter komt dan bij u langs om de door u opgegeven maten te controleren. We rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar wanneer u helemaal akkoord gaat met de offerte komen deze kosten te vervallen. Nadat u heeft besteld duurt het ongeveer acht weken voordat de op maat gemaakte onderdelen worden geleverd, en de montage van uw nieuwe keukenkastjes duurt slechts een dag!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl