Uw keuken veranderen?

Vervang uw keuken in 1 dag!

Uw keuken veranderen?

Wilt u uw keuken veranderen, maar is uw keuken nog in zo’n goed staat dat het zonde is om hem te vervangen. Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing. Bij een keukenrenovatie worden bepaalde onderdelen van de keuken gerenoveerd, zoals een keukenblad. De keuken hoeft niet helemaal vervangen te worden en wanneer u een paar elementen renoveert, lijkt de keuken weer als nieuw. Voor meer gave keuken ideeën, kijk vooral op deze pagina.

DIRECT AAN DE SLAG

De voordelen van het vervangen van uw keuken

Het vervangen van uw keuken is ten opzichte van een nieuwe keuken een vrij snelle ingreep. U zit niet dagen lang in de rommel en u kunt niet dagenlang niet komen in uw eigen keuken. Nog een voordeel van het vervangen van uw bestaande keukenonderdelen is dat het leidingwerk op de plaats kan blijven zitten. Dit zorgt voor een enorme kostenbesparing. Het vervangen van enkele onderdelen van uw keuken verrichten wij in 1 dag. Uw keuken weer 2017-proof? Dit zorgt ook voor waardevermeerdering van uw woning.

Binnen 3 stappen uw keuken vervangen

Stap 1 keuken configureren

Op onze website kunt binnen 3 stappen uw keuken veranderen tot een droomkeuken met de keukenconfigurator. Hierna zullen wij gelijk een offerte naar u sturen.

Stap 2 Afspraken inplannen

Wanneer u geïnteresseerd bent wordt er binnen 2 dagen telefonisch contact met u opgenomen. Er wordt met u een afspraak gemaakt over wanneer de inmeter langskomt. Onze professionele inmeter zal uw keuken opmeten en hij zal met u uw wensen doorspreken. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Nadat de inmeter is langs geweest zal hij een nieuwe montage afspraak met u maken.

Stap 3 Het vervangen van uw keuken kan beginnen!

Wanneer u weet welke producten u nodig heeft bij de renovatie, zullen de producten op maat voor u gemaakt worden.Daarna worden de producten 1 dag voordat de keuken renovatie plaats vindt geleverd. Hierdoor kan de monteur gelijk aan de slag gaan, waardoor de keukenrenovatie maar 1 dag duurt.

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl