Kosten keuken opknappen

Wat zijn de mogelijkheden?

Kosten keuken opknappen

Bij het opknappen van een keuken komen verschillende kosten bij kijken. Een keuken renoveren is altijd goedkoper dan een hele nieuwe keuken plaatsen. Op de website van de Keukenrestyler zijn er  verschillende mogelijkheden waarmee u een beeld krijgt van de mogelijke kosten bij een keukenrenovatie.

Online keuken restylen

Op onze website is een configuratie systeem waarmee de keuken binnen drie stappen gerestyled kan worden. Dit geeft een beeld over welke mogelijkheden er zijn omtrent de keukenrenovatie. Zo kan de muur, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand vervangen worden. Bij de keukenconfigurator wordt een opsomming gegeven van de aanpassingen die zijn gedaan bij het online restylen van de keuken.

De kosten worden onderverdeeld in de volgende onderdelen: aantal frontjes, aantal grepen, kraan, plint, lichtlijst en plafondlijst. Wanneer van elk product één onderdeel wordt vervangen zijn de totale kosten voor het opknappen van de keuken €782 euro. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat dit niet de werkelijke kosten zijn, de kosten kunnen tijdens de renovatie nog veranderen.

Hoe gaan we verder?

Nadat u de offerte naar ons gestuurd hebt zullen wij contact opnemen om afspraken met de inmeter en de monteur. De inmeter zal bij u thuis alles professioneel opmeten en de wensen omtrent de keuken renovatie bespreken. Hierbij zal de inmeter ook een prijs opgave maken voor de keukenrenovatie. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor deze afspraak. Als de producten besteld worden duurt het ongeveer vier weken voordat ze geleverd worden. Het duurt zo lang omdat alle producten op maat gemaakt moeten worden. Eén dag voor de keukenrenovatie worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan waardoor de keuken al binnen 1 dag klaar is.

Voordelen keukenrenovatie

Een keukenrenovatie biedt vele voordelen. Zo hoeft niet heel de keuken eruit gehaald worden, waardoor er minder rommel ontstaat. Ook is een keukenrenovatie een milieubewuste keuze, omdat apparatuur dat nog goed werkt blijft staan en alleen de producten die echt kapot zijn vervangen worden. Een hele nieuwe keuken plaatsen duurt vaak een paar weken, terwijl een keukenrenovatie maar één dag in beslag neemt. Het grootste voordeel van en keukenrenovatie is dat het waarde verhogend is voor het huis.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl