De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukenfrontjes

Nieuwe keukenfrontjes? Dat is mogelijk bij De Keukenrestyler. Is uw keuken nog in goede conditie en is eigenlijk maar een onderdeel aan vervanging toe? Dan is het met een simpele ingreep uw keuken weer volledig 2017-proof. Wanneer u de frontjes vervangt geeft dit uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Wanneer wij bij u aan de slag gaan zijn wij dezelfde dag alweer klaar met de werkzaamheden, zo kunt u ’s avonds weer aan de slag in uw eigen keuken.

 

Direct aan de slag

 

Kies eenvoudig uw keukenfrontjes

Op onze website kunt u eenvoudig uw nieuwe keukenfrontjes configureren, hierdoor krijgt u een beeld van hoe uw nieuwe keuken er ongeveer uit gaat zien. U kunt voor de frontjes verschillende afwerkingen kiezen, zoals: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf.

Per afwerking heeft u de mogelijk te kiezen uit verschillende kleuren voor uw nieuwe exemplaren. Hierdoor krijgt u een nog realistischer beeld over hoe uw gerenoveerde keuken eruit gaat komen te zien.

Daarnaast kunt u per afwerking voor verschillende designs kiezen voor de frontjes. Van een strak design tot een bijzondere houten stijl, door het brede assortiment aan keukenfrontjes is er voor iedereen wel een stijl te vinden. Uiteraard horen hier ook nieuwe handgrepen op.. Door het grote assortiment aan handgrepen is er bij elke stijl wel een passende handgreep te vinden.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Hoe gaan we te werk met uw nieuwe keukenfrontjes?

Wanneer u uw nieuwe keukenfrontjes via onze online 3d configuratietool heeft uitgekozen ontvangt u direct van ons de laagste prijs. U ontvangt de offerte via de e-mail. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het inmeten van de te renoveren keuken.

De nieuwe frontjes en het andere materiaal dat wordt gebruikt bij de keukenrenovatie wordt 1 dag van te voren geleverd. Hierdoor kan onze monteur gelijk aan de slag en binnen 1 dag is uw keuken af. Uw nieuwe keukenfrontjes worden snel gemonteerd, waardoor uw keuken weer als nieuw lijkt!

 

Direct aan de slag

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.