Keukenrenovatie Utrecht

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenrenovatie Utrecht

Keukenrenovatie in Utrecht? Met de Keukenrestyler zijn wij in heel Nederland actief, dus ook bij u in de omgeving. Binnen één dag is uw keuken weer up – to – date.

Configureer uw droomkeuken in 3 stappen online!

Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

Hoe gaan wij te werk bij een keukenrenovatie?

Nadat u bij stap 3 de offerte heeft ontvangen, zal de inmeetservice na 2 werkdagen contact met u opnemen om afspraken in te plannen. Eén van onze professionele inmeters zal langskomen om de keuken op te meten en de wensen omtrent de keukenrenovatie te bespreken. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Daarna gaan wij aan de slag om alle materialen op maat te maken. Alles wordt 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken.

Van modern tot landelijk, we hebben producten in verschillende stijlen

Wij bieden een ruime keus uit allerlei verschillende producten zoals: keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, keukenkranen en spoelbakken. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er voor iedereen iets geschiktst bij zit.

Een keukenrenovatie biedt vele voordelen!

Naast dat u binnen 1 dag een nieuwe keuken heeft, biedt een keukenrenovatie nog vele andere voordelen. Als de keukenapparatuur nog in een goede staat is, blijft het gewoon staan. Daarbij is een keukenrenovatie een goedkopere oplossing dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Het grootste voordeel is dat een keukenrenovatie waarde verhogend is voor uw huis.

U bent welkom

Wij kunnen overal in Utrecht langskomen, of het nu Amersfoort, Nieuwegein of Hilversum is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Noord-HollandZuid-Holland of Gelderland komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl