Keukenrenovatie in Gelderland?

Uw keukenrenovatie in Gelderland in 1 dag!

Keuken renovatie in Gelderland?

Wilt u uw keukenrenoveren en woont u in de omgeving van Gelderland? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij renoveren keukens door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

Wat zijn de mogelijkheden omtrent een keukenrenovatie?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden omtrent keukenrenovaties. Zo kunnen de keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, keukenkranen en spoelbakken vervangen worden. Het duurt 8 weken voordat alle materialen geleverd worden, dit komt omdat alles op maat gemaakt moet worden.

Gebruik onze online keukenconfigurator als inspiratie voor uw nieuwe keuken!

Met onze 3D keukenconfigurator maakt u uw eigen droomkeuken. U kunt aangeven wat voor muur, vloer, keukendeurtjes, grepen, werkbladen en achterwanden u wilt. Ook is het mogelijk om aan te geven wat voor design en kleur u wilt. De resultaten van uw nieuwe keuken zijn te zien in onze online configuratietool.

CONFIGUREER NU UW NIEUWE KEUKEN

Onze werkwijze

Nadat u uw keuken heeft ontworpen krijgt u een prijsopgave te zien. Als u het hier mee eens bent, sturen wij direct een offerte naar uw mail. Hierna zal de inmeetservice binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. De ervaren inmeter zal bij u langskomen om de keuken op te meten en om alle wensen omtrent de keukenrenovatie met u te bespreken. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Hierna duurt het 8 weken voordat alle materialen geleverd worden. Deze worden 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken.

Uw keuken renoveren bij de Keukenrestyler biedt vele voordelen

U bent welkom

Wij kunnen overal in Gelderland langskomen, of het nu Nijmegen, Arnhem of Apeldoorn is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar OverijsselUtrecht of Noord-Brabant komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl