Keukenrenovatie in Gelderland?

Uw keukenrenovatie in Gelderland in 1 dag!

Keuken renovatie in Gelderland?

Wilt u uw keukenrenoveren en woont u in de omgeving van Gelderland? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Wij renoveren keukens door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

Wat zijn de mogelijkheden omtrent een keukenrenovatie?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden omtrent keukenrenovaties. Zo kunnen de keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, keukenkranen en spoelbakken vervangen worden.

Gebruik onze online keukenconfigurator als inspiratie voor uw nieuwe keuken!

Met onze 3D keukenconfigurator maakt u uw eigen droomkeuken. U kunt aangeven wat voor muur, vloer, keukendeurtjes, grepen, werkbladen en achterwanden u wilt. Ook is het mogelijk om aan te geven wat voor design en kleur u wilt. De resultaten van uw nieuwe keuken zijn te zien in onze online configuratietool.

CONFIGUREER NU UW NIEUWE KEUKEN

Onze werkwijze

Nadat u uw keuken heeft ontworpen krijgt u een prijsopgave te zien. Als u het hier mee eens bent, sturen wij direct een offerte naar uw mail. Hierna zal de inmeetservice binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. De ervaren inmeter zal bij u langskomen om de keuken op te meten en om alle wensen omtrent de keukenrenovatie met u te bespreken. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De materialen worden op maat gemaakt en 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken.

Uw keuken renoveren bij de Keukenrestyler biedt vele voordelen

U bent welkom

Wij kunnen overal in Gelderland langskomen, of het nu Nijmegen, Arnhem of Apeldoorn is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar OverijsselUtrecht of Noord-Brabant komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl