Keukenrenovatie in Nijmegen?

Uw keukenrenovatie voor de laagste prijs!

Keukenrenovatie in Nijmegen?

De Keukenrestyler is de expert op het gebied van het renoveren van bestaande keukens, ook in Nijmegen. Na dat uw keuken door ons een opknapbeurt heeft gehad, kan deze weer jaren mee! Wij zorgen ervoor dat uw keuken weer volledig 2018-proof is. Geen dagenlange puinhoop in uw huis, maar dezelfde dag van de start, zijn wij ook alweer klaar! Dat allemaal voor de laagste prijs van Nederland

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De renovatie wordt in 1 dag verricht!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Uw keukenrenovatie in Nijmegen start met het 3D ontwerp!

Wanneer u van start wil gaan met uw keukenrenovatie in Nijmegen, is dat super eenvoudig met onze 3D keukenontwerp tool! Zonder een programma te hoeven installeren, kunt u bij ons direct online aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Welke onderdelen van uw bestaande keuken gaat u vervangen? Kiest u voor het vervangen voor de keukendeurtjes en grepen, het aanrechtblad, het achterblad, de kraan en spoelbak?

Heeft u uw ontwerp afgerond? U ontvangt direct van ons uw persoonlijke en vrijblijvende offerte. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken met een van onze ervaren inmeters, om er zeker van te zijn dat alle juiste maten zijn opgemeten. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Hierna ontvangt u van onze inmeter de definitieve offerte.

Wij sommen de stappen nog graag voor u op:


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET SAMENSTELLEN

Klaar voor de keukenrenovatie in Nijmegen

Tijd om de keukenrenovatie in Havana aan de Waal te plannen!  Voor u weet staat u te koken in uw droomkeuken. De producten leveren wij 1 dag voor dat de renovatie gepland staat, zo kunnen onze professionele en kundige monteurs ’s ochtends direct aan de slag met de werkzaamheden. Dit zorgt er ook voor dat u in de avond alweer kunt koken in uw eigen keuken, want dan zijn de werkzaamheden alweer afgerond.

Keukenrenovatie of nieuwe keuken?

Een veel gestelde vraag, een keukenrenovatie of een nieuwe keuken? Gaat u voor het restylen van uw keuken, zoals wij het noemen, dan bent u veel voordeliger uit. U zit niet dagenlang in de puinhoop, want met een renovatie zijn wij in 1 dag klaar! Dit scheelt dus heel veel arbeidsuren en zo automatisch ook in de kosten. Helemaal iets voor u? Ga dan direct aan de slag!

KEUKENRENOVATIE SAMENSTELLEN

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl