Keukenrenovatie in Noord – Holland?

Renoveer uw keuken in Noord - Holland in 1 dag!

Keuken renovatie in Noord – Holland?

De Keukenrestyler renoveert keukens door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. We zijn gevestigd in het midden van het land, hierdoor kunnen we eenvoudig ons door het gehele land verplaatsen. Voordat u het weet is uw keuken weer up – to – date. Wij zijn namelijk dezelfde avond alweer klaar met uw keuken.

Verschillende soorten producten

Wij bieden verschillende producten aan bij het renoveren van een keuken. Denk hierbij aan keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken. Alle producten worden op maat gemaakt.

Hoe gaan we te werk?

Check onze keukenconfigurator om te zien wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie. Zo is het mogelijk om de muur, de keukenfrontjes, de grepen, het werkblad en de achterwand te vervangen. Het resultaat hiervan is te zien in onze online configuratie tool. Als u alle stappen heeft doorlopen krijgt u aan het einde een prijsopgave te zien met de laagste prijs. Hierna is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen en te ontvangen in uw mail. Vervolgens zullen wij na 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen met de professionele inmeter. De kosten voor deze inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De inmeter meet de keuken op en maakt op basis hiervan een passende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, kan de renovatie gepland worden. Alle producten worden 1 dag voor de renovatie geleverd, zodat de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u een hele nieuwe keuken binnen 1 dag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Een keukenrenovatie biedt verschillende voordelen

Een keukenrenovatie is voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Leidingen en bepaalde keukenapparatuur die in goede staat zijn, hoeven niet vervangen te worden. Daarnaast heeft u bij een keukenrenovatie binnen 1 dag een nieuwe keuken en een keukenrenovatie zorgt ervoor dat de waarde van uw huis wordt verhoogd.

U bent welkom

Wij kunnen overal in Noord-Holland langskomen, of het nu Amsterdam, Haarlem of Alkmaar is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Zuid-Holland of Utrecht komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl