Keukenrenovatie Amsterdam

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenrenovatie Amsterdam

Uw keukenrenovatie in Amsterdam? De Keukenrestyler helpt mensen door heel Nederland met het renoveren van een keuken, dit betekend dat wij ook keukens renoveren in de hoofdstad. Bij ons kunt u gemakkelijk online uw keuken restylen waardoor u binnen 3 stappen een nieuwe keuken heeft!

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De keukenfrontjes worden in 1 dag geplaatst!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

 

De keukenrenovatie in Amsterdam kan van start!

Uw keukenrenovatie in Amsterdam is eenvoudig te starten met uw eigen keuken te configureren op onze website. Met onze 3D keukenrenovatie tool kunt u ervoor kiezen om de achterwand, de keukendeurtjes, de grepen en het werkblad te vervangen. Hierdoor krijgt u een beeld van hoe uw compleet gerenoveerde keuken eruit komt te zien. Nadat u uw renovatie heeft samengesteld krijgt u direct de laagste prijs in beeld! Vraagt u vervolgens een vrijblijvende offerte aan via onze tool, ontvangt u direct uw mailbox. Nadat u deze heeft ontvangen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij plannen hierna graag met u een afspraak, zodat onze ervaren inmeter bij u langs kunt komen. Hij meet alle maten nogmaals na, dit zodat we er zeker van zijn dat wij de juiste materialen bij u leveren. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak.

BEGINNEN MET CONFIGUREREN
Gaat u akkoord? Dan plannen wij een afspraak met onze professionele en kundige monteur voor u in.

Eén dag voordat de keukenrenovatie in Amsterdam van start gaat, worden de nieuwe onderdelen bij u geleverd. Hierdoor kan de monteur in de ochtend direct beginnen en is de keukenrenovatie in al 1 dag klaar! Na de keukenrenovatie heeft u weer een hele nieuwe keuken waar u heel lang van kunt genieten.

De producten die u kunt vervangen tijdens de keukenrenovatie zijn: keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken.

STARTEN MET SAMENSTELLEN

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl