Keukenrenovatie in Zeeland?

Uw keukenrenovatie in Zeeland binnen 1 dag!

Keuken renovatie in Zeeland?

Keukenrenovatie in de buurt van Zeeland? Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres! Wij renoveren keukens door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Binnen 1 dag heeft u een hele nieuwe keuken.

Online inspiratie via onze 3D configuratietool

Weet u nog niet helemaal wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie of wat u wilt veranderen aan uw keuken? Met onze keukenconfigurator is het mogelijk om aan te geven wat u wilt aanpassen zoals de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand. U kunt de keuken helemaal restylen naar uw eigen smaak en de resultaten zijn te zien in de configuratietool. Nadat u de keuken heeft gerestyled, krijgt u een prijsopgave te zien. Als laatste stap kunt u naar ons een offerte sturen.

RESYLE NU UW KEUKEN

Hoe gaan we te werk?

Na twee werkdagen neemt de inmeet service contact met u op om een afspraak in te plannen. De ervaren inmeter zal alles bij u opmeten en de wensen omtrent de keukenrenovatie met u bespreken. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De producten worden vooraf op maat gemaakt. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf aan de slag gaan en is de keukenrenovatie in 1 dag klaar.

Verschillende soorten producten

Er zijn een aantal producten die wij vervangen tijdens keukenrenovaties zoals: keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken. Ieder product wordt opmaat gemaakt.

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De renovatie wordt in 1 dag verricht!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

 

U bent welkom

Wij kunnen overal in Zeeland langskomen, of het nu Middelburg, Vlissingen of Goes is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Noord-Brabant of Zuid-Holland komen.

Heeft u nog vragen over een keukenrenovatie?

Heeft u nog vragen omtrent keukenrenovaties? Stel die aan onze klantenservice! Stuur een mail naar info@dekeukenrestyler.nl of bel naar 085 – 483 09 75.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl