Keukenrenovatie in Limburg?

Wij renoveren uw keuken in Limburg in 1 dag!

Keukenrenovatie in Limburg?

Uw keukenrenovatie in Limburg? Wij zijn De Keukenrestyler en wij zijn actief in het gehele land. Wanneer wij het hebben over het renoveren van keukens hebben wij het liever over het restylen van uw keuken. Waar u ook woont, in geheel Nederland restylen wij uw keuken binnen 1 dag! U zit dus niet dagen lang in een verbouwing, wanneer u kiest voor een compleet nieuwe keuken. Wij vervangen een aantal elementen waardoor uw keuken weer volledig toekomstproof is!

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De renovatie wordt in 1 dag verricht!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Producten

Het is natuurlijk zonde om een geheel nieuwe keuken te plaatsen als de keuken nog in een goede staat is. Een keukenrenovatie is dan de beste oplossing. Wij bieden verschillende producten die u kunt vervangen in de keuken. Zo kunt u ervoor kiezen om de keukendeurtjes, het werkblad, de achterwand, kraan en de spoelbak te vervangen. Van keukenkastjes opknappen tot een nieuw werkblad, wij renoveren het allemaal.

KEUKENRENOVATIE SAMENSTELLEN

Hoe gaat u aan de slag?


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

BEGIN NU MET CONFIGUREREN

 

Hoe gaan we te werk?

Wanneer er duidelijk is wat u wilt veranderen wordt er zo snel mogelijk een volledige offerte per mail gestuurd. Binnen twee dagen zal de inmeet service telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen voor de inmeter. De kosten voor deze inmeetafspraak bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten.

De inmeter zal alle exacte maten van de keuken opmeten en uw wensen met u doorspreken. De producten worden één dag voor de keuken renovatie in Limburg geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan.

DIRECT AAN DE SLAG

U bent welkom

Wij kunnen overal in Limburg langskomen, of het nu Maastricht, Heerlen, Roermond of Venlo is. Woont u in een aangrenzende provincie? Wij kunnen ook naar Noord-Brabant of Gelderland komen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl