Keukendeurtjes vernieuwen

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukendeurtjes vernieuwen

Wilt u uw keukendeurtjes vernieuwen? Hier kan De Keukenrestyler u mee helpen! Als u uw keukendeurtjes wilt vernieuwen, wilt u natuurlijk niet heel de keuken vervangen. Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing. Bij een keukenrenovatie worden een paar elementen vernieuwd waardoor de keuken weer als nieuw lijkt. Vernieuw uw keukendeurtjes en uw keuken heeft weer een geheel nieuwe look.

Keukendeurtjes vernieuwen met onze restyler

Via ons unieke online keukenconfigurator kunt u uw eigen keukendeurtjes vernieuwen. U heeft de keuze een hele reeks afwerkingen. De volgende afwerkingen voor uw keukendeurtjes zijn beschikbaar:

Per afwerking kunt u weer kiezen uit bepaalde kleuren. Naast de afwerkingen kunt u natuurlijk ook kiezen uit bepaalde designs en bij een design hoort ook een bijpassende handgreep. Naast het vernieuwen van uw keukendeurtjes kunt u ook andere elementen vervangen aan de keuken. Doordat u de veranderingen op het plaatje krijgt te zien waar de keuken op afgebeeld staat, krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien. Nog een voordeel van onze online restyler: u krijgt direct de laagste prijs in beeld voor het vernieuwen van uw keukendeurtjes.

DIRECT AAN DE SLAG

Uw keukendeurtjes vernieuwen, hoe gaan we te werk?

Wanneer u uw droom keuken heeft ontworpen kunt u een offerte naar ons sturen. Wij zullen binnen twee dagen telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen met de inmeter. De inmeter zal al uw wensen met u doorspreken en hij zal de keuken voor u opmeten. De kosten voor het professioneel inmeten van uw vernieuwde keukendeurtjes bedraagt 80 euro. Deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De keukenkastjes vernieuwen gaat hierdoor wel heel snel en gemakkelijk. Wanneer de inmeter is geweest zal hij een afspraak met u plannen voor de monteur.

De producten van de keuken worden 1 dag voordat keukenrenovatie begint geleverd, waardoor de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag kan gaan. Voor u het weet staat u in uw keuken met compleet vernieuwde keukendeurtjes en staat u weer vol trots te koken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga direct aan de slag met onze online keukenrestyler

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl