Keukendeurtjes opknappen

Uw Keukendeurtjes opgeknapt binnen 1 dag

Keukendeurtjes opknappen

Wilt u uw keukendeurtjes opknappen? Dan kunt u het beste uw keuken renoveren. Wij vervangen uw deurtjes in 1 dag, dus u heeft binnen no-time een op het oog nieuwe keuken. Naast het vervangen van de deurtjes is het ook mogelijk om allerlei onderdelen van uw keuken te renoveren. Een keukenrenovatie is een veel goedkopere en snellere optie dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in keukenrenovaties van Nederland!

Voordelen van de keukendeurtjes op te knappen bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken.

De keukendeurtjes worden in 1 dag opgeknapt!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Ontwerp uw eigen keukendeurtjes

Via onze handige 3d keukenconfiguratie module kunt u super eenvoudig en snel uw eigen keukenrenovatie samen stellen. U heeft dus zelf de keuze hoe u uw keukendeurtjes eruit komen te zien. De keuze uit het materiaal en de kleur, het is allemaal aan u! U heeft de keuze uit de volgende afwerkingen: Folie, Melamine, Hoogglans, Ultramat en Voelbare houtnerf. Bij elke afwerking kan er uiteraard worden gekozen voor uw favoriete kleur. Bij het opknappen van de keukenkastjes horen natuurlijk ook nieuwe handgrepen. Door ons brede assortiment aan handgrepen is er voor iedere keukenkast wel een greep te vinden.

 

BEGINNEN MET CONFIGUREREN

 

Hoe gaan we te werk?

Of wij nu alleen de keukendeurtjes vervangen of uw hele keuken renoveren? Wij van De Keukenrestyler renoveren uw keuken in 1 dag! U zit dus niet dagen of weken lang in een verbouwing. Nadat u onze online keukenconfigurator heeft afgerond en een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij nemen contact met u op om een afspraak met u te maken met onze ervaren inmeter. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. Onze inmeter meet alle ingevulde maten nog een keer door, dit zodat wij er zeker van zijn de juiste materialen bij u te leveren. De materialen worden 1 dag voor de montage geleverd, hierdoor kan onze professionele en vriendelijke monteur in de ochtend direct aan de slag! Zo staat u ’s avonds alweer te koken in uw gerenoveerde keuken met prachtig nieuwe keukendeurtjes.

 

KEUKENDEURTJES SAMENSTELLEN

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl