De design afzuigkap als keukentrend 2019

Een volwaardig onderdeel van uw keuken

De design afzuigkap als keukentrend 2019

De keukens van tegenwoordig zijn allang niet meer enkel functioneel. Keukens zijn onderdeel geworden van de levens van de Nederlandse huishoudens en dienen qua uitstraling ook te passen bij een moderne leefstijl. Daarom ziet u nu ook een toename van design afzuigkappen op de markt. De afzuigkap is geen lelijk onderdeel meer van de keuken, maar een volwaardig element in het grotere geheel. De afzuigkap mag gezien worden.

Typen design afzuigkap

De design afzuigkap ziet u in steeds meer verschillende varianten. Aan zowel de techniek als de vormgeving wordt veel aandacht besteed. De verschillende typen design afzuigkappen die u in 2019 steeds meer zult zien zijn:

De namen kunnen al een beetje verklappen wat elke design afzuigkap inhoudt, maar een aantal lichten we nog even toe. De plafond afzuigkap kunt u enigszins vergelijken met de ouderwetse, klassieke afzuigkap met een nieuw, modern design. De afzuigkap wordt aan het plafond boven de kookplaat bevestigd en heeft een klassieke afvoer. De eiland afzuigkap is ook te vergelijken met de plafond afzuigkap, alleen wordt deze dan boven een keukeneiland geplaatst.

Unieke downdraft afzuigkap

De echt moderne type afzuigkap is toch wel de downdraft. Deze minimalistische afzuigkap is verfijnd weggewerkt achter de kookplaat. De downdraft komt omhoog wanneer deze nodig is en wanneer de afzuigkap niet gebruikt wordt verdwijnt deze uit het zicht.

Kortom, met een van de bovenstaande afzuigkappen weet u zeker dat u meegaat met de keukentrend van 2019.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl