Gekleurde spoelbakken, echt 2018!

Lees hier meer over de mogelijkheden!

Gekleurde spoelbakken, echt 2018!

Eén van de nieuwste trends in 2018 zijn gekleurde spoelbakken. Niet alleen geeft het meer sfeer in de keuken, ook zorgt het voor een frisse uitstraling. Met de keukenconfigurator kunt u zien hoe een nieuwe spoelbak staat bij de keuken.

Foto: Dekker Zevenhuizen

Moderne keukens

Tegenwoordig is te zien dat steeds meer keukens er moderner uit gaan zien. Vaak wordt er één kleur gebruikt of kleuren die dicht bij elkaar liggen. Ook de spoelbakken hebben vaak dezelfde kleur als het aanrechtblad, waardoor de keuken eruitziet als één geheel.

Vernieuwing bij spoelbakken

Er is te zien dat op verschillende gebieden binnen de keuken ontwikkelingen plaatsvinden. Zo worden er bij spoelbakken nieuwe materialen gebruikt waardoor spoelbakken er steeds hipper uit gaan zien en een eyecatcher worden in de keuken. Wij kunnen u garanderen dat de spoelbakken voedselveilig, kleurvast, kras vast zijn en tegen chemicaliën kunnen.

Hoe kies ik de beste spoelbak bij mijn keuken?

Een gekleurde spoelbak is leuk, maar welke spoelbak past nou bij mijn keuken? De meest gebruikte spoelbakken zijn gemaakt van RVS. Een groot voordeel aan dit materiaal bij afspoelbakken is dat ze sterk, duurzaam en voordelig zijn. Andere materialen die gebruikt kunnen worden bij spoelbakken zijn keramiek, geëmailleerd staal, graniet en kunststof.

Het is dus belangrijk om bij het aanschaffen van een spoelbak uw stijl te bepalen. Is het voor u belangrijk dat een spoelbak tegen chemicaliën kan of bijvoorbeeld krasbestendig is. Denk hier goed over na en u heeft nog jaren plezier van uw spoelbak.

Foto: Dekker Zevenhuizen

Andere trends in 2018

Naast gekleurde spoelbakken komen er in 2018 nog vele nieuwe ontwikkelingen bij die uw keuken hyper modern maken. Pitt cooking is een grote trend, dit zijn gaspitten die gevestigd zijn in uw keukenblad. Hierdoor ziet uw keuken er strak uit, omdat u geen aparte gasplaat hoeft toe te voegen in uw keuken. Bij inductie platen is tegenwoordig een afzuigkap ingebouwd. Hierdoor hoeft er geen grote afzuigkap in de keuken geplaatst te worden, waar u uw hoofd aan kan stoten.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl